admin Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawyRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LASSOjbait Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Ten pstrąg wygląda jakby odlany z mosiądzu - cudne kolorki... gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jarokowal Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 A kto powiedział, że jesteśmy normalni ... -6 na dworze a normalni z kijami w rękach za rybami się uganiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Mistrzu, chyba zacznę na jakąś siłkę chodzić, bo ja po całym dniu mam dość kamizelki wraz z torbą. Gdybym dodał do tego ciężki duży aparat i statyw + narzucił Twoje tempo przemieszczania się z miejsca w miejsce, to mimo iż ułomkiem nie jestem, umarłbym po kilku ledwie godzinach... <_< Zdjęcia owszem piękne, ale chba żona po powrocie niezłą odnowę biologiczną Ci funduje?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 @BalooNa tą rure to kilku z Nas się się śliniło, co niektórzy poprawiali ja jeszcze pod koniec dnia, lecz niestety bez rezultatów. Gratulacje za złowinie kropki, każda sztuka się liczy. Wyjazd i tak był bardzo udany towarzysko, jak dla mnie. P.S Tomek W, Adam, Andrzej L, Baloo, Sochatom Dzieki Wam! Hawk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Piękne kolejne zdjęcie. Serdecznie Wam koledzy gratuluję. Gratuluję tego z rury i tego z następnego dnia! Fajne zdjęcie i fajne okulary ... w kolorystyce oka pstrąga. Już się szykuję na pstrągowanie ... A tak przy okazji - następnym razem koleżeństwo poproszę o relacyjkę. Zróbcie kilka zdjęć z takiej wyprawy, kilka fajnych zdań i będzie wielka uczta dla nas wszystkich. Takie sytuacje nie często się zdarzają. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 @Remek, mówisz i masz, foteczki. Tak wyglądało nasze przybycie na prawie kazdą miejscówke (odejściem on niej) Nawet na takiej płani nic... ...ale było naprawde ładnie. Andrzejowi zszedł jeszcze bardzo ładny krobkowany skórczybyk, pływa dalej, bedzie na nastepny raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Śliczne zdjęcia Michumm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Dzięki Michumm, teraz wiem dlaczego Andrzej i Jacek chodzą ubrani w kolorach błękitu. Zobaczcie na ostatnie zdjęcie i odbicie nieba w wodzie - błękit. Piękne zestawienie. A tak wogóle to piękna woda. Można nawet rzucić kilka metrów dalej niż pod nogi Chciałbym tam być. Michumm jestem ciekawy czy byłeś tam ze swoją wędeczką castingową czy tradycyjnie? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 @Remek Narazie nie skompletowałem jeszcze zestawu castingowego na pstrągi, ale jak juz sie to stanie to nieomieszkam zdac relacji z wypadu na strumyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 @Michał, ładne fotki. Rzeka wygląda bardzo ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 @Andrzej Lipiński a ta zielona szmatka ktora masz u boku na kazdej fotce to sluzy go wycierania rąk czy to jakis talizman hahaha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Zielony pas w łowieniu pstrągów. Ja mam biały. Jestem ciekawy jednak jak łowi posiadacz czarnego pasa PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Lipiński Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Wbrew pozorom taki kawałek szmatki(tu akurat zielony)jest wielce praktyczny.Bardzo pomocny zwłaszcza podczas robienia zdjęć .Aby nie uświnić aparatu śluzem czy mokrymi łapami nie chwytać body.W pewnej chwili łapałem się na tym że nie mam się w co wytrzeć.Z tego właśnie powodu zawsze mam uwiązaną taką chorągiewkę i czyste spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Ok. Czyli jednak Andrzej ma czarny pas ... a ja chciałem dorobić ideologię (dobra już siedzę cicho). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 YO! W końcu i Sochatom doczekał się pierwszych kropek w tym roku. Był wierny i dobry duch salmo mu to wynagrodził...Tak na marginesie, zrobiłęm zdjęcie słynnej rury, w której mistrzowie łowią ptrągi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Baloo gratuluje wyprawy . Tomek gratuluje pstraga ..ale u Was ziiiima daje popalic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Gratulacje!!! Ale macie miejscówkę! Piękne kropki. Może mnie się jutro poszczęści ... kto wie? Jutro jadę wraz Rognisem na drugi odcinek Terminaotr'a (Łojewek II). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Remek, teraz Twoja kolei. trzymam kciuki! Jerry, wielki bracie zza wielkiej wody. Dzięki.Tak na marginesie, to mam już serdecznie dośź tej zimy. Śnieg w oczy, wszystko zamarza, nie wspominając o jeździe samochodem w takich warunkach... Oby do wiosny. Poza tym czego się nie robi dla chwili szczęscia z piękną rybą na końcu zestawu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Czyż oni do siebie nie pasują?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 He,he,he pasuja jak cholerka , Uzywalem dzis tez takiego ale z mniejszym sterem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Jurek, musisz wierzyć w te maleństwa. Cierpliwość i wytrwałość to nasze główne cnoty, więc i Ty w końcu trafisz miłą rybkę podczas fiku-miku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Baloo :)ja juz jestem wierzacy bo juz mi sie trafily na jesien crappie i malogebusie , i to wlasnie na salmiaczki . Bede wiec dalej trenowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Pogadaj z Remkiem, niech Ci jakąś instrukcję napiszę jak zdjęcia wklejać na forum. Chętnych pewnie nie zabraknie do pooglądania zdjęć rybek rodem z USA! Połamania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 @Socha, gratuluję pierwszej ryby sezonu. Dzisiaj i ja mogę już dołączyć do grona, bo złowiłem właśnie dwa pierwsze pstrążki sezonu 2006. Niezbyt dorodne ale pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 A tu otoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawy
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
76
48
47
31
Popularne dni
5 Kwi
37
20 Mar
30