Skocz do zawartości
  • 0

Pierwsza moja w 2006r

admin

Pytanie

Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawy

Remek

• Odpowiedzi 555
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Mistrzu, chyba zacznę na jakąś siłkę chodzić, bo ja po całym dniu mam dość kamizelki wraz z torbą. Gdybym dodał do tego ciężki duży aparat i statyw + narzucił Twoje tempo przemieszczania się z miejsca w miejsce, to mimo iż ułomkiem nie jestem, umarłbym po kilku ledwie godzinach... <_<

Zdjęcia owszem piękne, ale chba żona po powrocie niezłą odnowę biologiczną Ci funduje?!? :mellow:

• 0

@Baloo

Na tą rure to kilku z Nas się się śliniło, co niektórzy poprawiali ja jeszcze pod koniec dnia, lecz niestety bez rezultatów. :( Gratulacje za złowinie kropki, każda sztuka się liczy.

Wyjazd i tak był bardzo udany towarzysko, jak dla mnie.

P.S

Tomek W, Adam, Andrzej L, Baloo, Sochatom

Dzieki Wam! Hawk!

• 0

Piękne kolejne zdjęcie. Serdecznie Wam koledzy gratuluję. Gratuluję tego z rury i tego z następnego dnia!

Fajne zdjęcie i fajne okulary ... w kolorystyce oka pstrąga. Już się szykuję na pstrągowanie ... :mellow:

A tak przy okazji - następnym razem koleżeństwo poproszę o relacyjkę. Zróbcie kilka zdjęć z takiej wyprawy, kilka fajnych zdań i będzie wielka uczta dla nas wszystkich. Takie sytuacje nie często się zdarzają.

Pozdrawiam

Remek

• 0

@Remek, mówisz i masz, foteczki.

http://img340.imageshack.us/img340/6752/dsc1725m0nz.jpg

Tak wyglądało nasze przybycie na prawie kazdą miejscówke (odejściem on niej)

http://img340.imageshack.us/img340/4359/dsc1726m1ij.jpg

Nawet na takiej płani nic... :(

http://img340.imageshack.us/img340/3691/dsc1728m4zg.jpg

...ale było naprawde ładnie.

Andrzejowi zszedł jeszcze bardzo ładny krobkowany skórczybyk, pływa dalej, bedzie na nastepny raz.

• 0

Dzięki Michumm, teraz wiem dlaczego Andrzej i Jacek chodzą ubrani w kolorach błękitu. Zobaczcie na ostatnie zdjęcie i odbicie nieba w wodzie - błękit. Piękne zestawienie. A tak wogóle to piękna woda. Można nawet rzucić kilka metrów dalej niż pod nogi :D Chciałbym tam być.

Michumm jestem ciekawy czy byłeś tam ze swoją wędeczką castingową czy tradycyjnie?

Pozdrawiam

Remek

• 0

Wbrew pozorom taki kawałek szmatki(tu akurat zielony)jest wielce praktyczny.Bardzo pomocny zwłaszcza podczas robienia zdjęć :D .Aby nie uświnić aparatu śluzem czy mokrymi łapami nie chwytać body.W pewnej chwili łapałem się na tym że nie mam się w co wytrzeć.Z tego właśnie powodu zawsze mam uwiązaną taką chorągiewkę i czyste spodnie :mellow:

• 0

Remek, teraz Twoja kolei. trzymam kciuki!

Jerry, wielki bracie zza wielkiej wody. Dzięki.

Tak na marginesie, to mam już serdecznie dośź tej zimy. Śnieg w oczy, wszystko zamarza, nie wspominając o jeździe samochodem w takich warunkach...

Oby do wiosny. Poza tym czego się nie robi dla chwili szczęscia z piękną rybą na końcu zestawu...