admin Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawyRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 @Guzu, daj tam w końcu czadu! Trzymam kciuki za udane połowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Seb, Daj czadu, daj czadu Ja juz przymierzam sie do siegniecia do malych vinyli- hiszpanska nazwa na gumowe przynety Sprobuje mniej wymagajace gatunki, niz te labraksy... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 machaj wędą ryby będą :)guzu prosze tylko nie boczny troczek bo to już będzie upadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Bocznych trokow nie bedzie <_< Mam niewielkie twistery - takie normalne okoniowe. Na nie sprobuje. Dotad bralem ze soba boleniowo - sandaczowe woblery i winyle Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Ciekawe jest to, że oni tam nazywają gumy - winylami.Oprócz tego, że to plastik to nie ma to ze sobą nic wspólnego.Ja to scratch'uję na płytach winylowych, albo drukuję reklamy wielkoformatowe na podłożu z siatek winylowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Woblery to Rapalas, wahadlowki to lyzeczki a gumy to winyle. Co kraj to obyczaj. Mysle ze Rapalas to identyczna sytuacja jak u nas adidasy... Swoja droga pierwszy raz widzialem niedawno Salmo...na okladce gazety jest Bertus z sandaczem a sandacz z Fatso 10RR. Jak na pol roku pobytu to nie za wiele... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 szkoda z tymi labraksami bo łowienie fajne, trochę jak bolków, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Wujek, Idziesz plaza i rzucasz do morza. Masz wrazenie jakbys polowal na bolki, ale rzeka bylaby nieskoczona i bez zadnych znakow szczegolnych a do tego kazdy rzut i tak jest za krotki. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 co, tęskni się za Wisełką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xavi Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Wujek, ja mimo że mieszkam nad Wisłą to już tesknię za nia, ta zima jest nieskończona Co ma powiedzieć Guzu? Musi się zakochać w hiszpańskiej rzece, ale nie wiem czy tak łatwo. Guzu, a Odra?? Chyba bardziej za tą rzeką tesknisz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Panowie, Co to za melancholijne nuty mi tu gracie w watku o pierwszych rybach 2006 ¿ Jasne, ze sie teskni. Ale terapia sa mecze Bar?y Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xavi Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 no to bardzo dobra terapia, siedząc na Camp Nou nie ma czasu na myślenie o rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Cosik Barca nie popisała się ostatnio z Pampeluną. Nie wiem kiedy do nich dotrze, że przydałby się rasowy bramkarz. Ale liga ligą i jak zdobędą Champions League, nikt nie będzie pamiętał jakiś ligiowych potyczek o żółte rajstopy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Mateusz, Dotad udawalo sie mi powstrzymywac przed pisaniem o TYM temacie na forum W kwestii Valdesa, powiem tyle, ze mam nadzieje ze do 3 razy sztuka. Dwa razy oddal gola Villi, teraz Valdo. Wystarczy na ten sezon Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Hehe widze ze tu wiecej kibicow Barcy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 ... a ja tam piłki noznej nie lubie, ganianie się za okrągłą pilką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 15 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Prośba, proszę o utworzenie nowego wątku o piłce nożnej - tutaj rozmawiajmy o pierwszej w 2006r PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Brawo Remek, To wyjdzie na zdrowie wszystkim Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Tez jestem zdania ze to nie miejsce na pogaduszki o pilce.., ale wyraznie pokazuje ze jest potrzeba na dzial z luzniejszymi tematam ala offtopic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Dalej apeluje do Remka o utworzenie Działu OFF TOPIC, doskonały na mn piłke nozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 my tu gadu gadu,a jutro zaczyna się wekend,może ktoś jakiś pomysł na kropki rzuci.Ja jutro spróbuję na trochę zapomnianej rzeczce, ale w niedzielę idę na plażę. To nic że będę wyglądał jak dureń w woderach,to nic że napotkani ludzie będą się pukać w czoło.To jest silniejsze odemnie,a chęć spotkania srebrnej torpedy pokona wszystkie przeciwności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LASSOjbait Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 A ja pożyczyłem samochód kumplowi i nigdzie nie jadę. Połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Pierwsze wieści z wody sa nader imponujące. Przy zejsciu ze skarpy poległa korba heniutka młynka (teraz kręci bez trzymadła w rączce). Chłopak dzielny jest. Trzeci rzut ciut ponad 20 cm. Parenaście minut później 35 cm!!!!! Łowi mniej więcej w miejscu, z którego ja zszedłem kilkadziesiąt minut temu Dobrze, że są jeszcze takie niby zapomniane rzeczki... Oby były takie jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Widze Heniutek ze juz wrociles , opowiadaj jak bylo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawy
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
76
48
47
31
Popularne dni
5 Kwi
37
20 Mar
30