admin Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawyRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 @Waldek, gratuluję pierwszej ryby sezonu i oczywiście gratulacje za życiowkę! Pięknie rozpocząłeś sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leluchy Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Popper moze w sobote sie wybiore w twoim kierunku polowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 @PopperDzięki, Tobie również gratuluję pięknych kropek Wystawiam jeszcze jednego klenia, tym razem złowionego przez mojego serdecznego kolegę Złowiony na tej samej wyprawie, z tym że ten miał 50cm PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Gratulacje chłopaki. W tamtym roku Sławek zaczął pstrągami w tym kleniem. Qurcze, może to już pora....Skoro gryzą w Pasłęce, to czemu mają nie gryznąc w takiej powiedzmy Bystrzycy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 @popper gratulacje, piękny pstrąg! Świetne rozpoczęcie sezonu z tym rekordem. Co do relacji na WCWI ... no nie przesadzaj ... ja nie mam nic przeciwko i myślę, że inni też. Wolność rządzi Fajnie, że z nami podzieliłeś się tą wieścią, to najbardziej cieszy! @Zanderix, niezłego smaczku narobiłeś. Widzę, że sezon szybko się kręci. Wczoraj były pstrągi a za chwilę pojawiają się klenie, za miesiąc (i kilka dni) bolki, szczupaki ... Ten wątek będzie niezłym przeglądem sezonu, a ja mam już pomysł na jego podsumowanie ... PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 @Arek, ładne zdjęcie pięknego klenia. Oczywiście gratulacje dla Sławka! Widzę, że ten większy Executor jest także skuteczny na duże klenie. Fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Sebek, Z tego, co widzę na stronie Arka, ten kleń 50 cm opisany jest jako złowiony na Executora 5cm. Co nie znaczy, że większy nie będzie równie skuteczny - a przynajmniej selektywny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leluchy Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Witam Wszystkich tak oglądam wasze fotki z rybami i pozazdroscilem.Wybralem sie na mala rzeczke niedaleko swojej bazy.I udalo sietez mi wreszcie zlowic moze nie duzego ale zimowy pstrag cieszy .tym bardziej ze zima w tym roku niejednemu pokrzyzowala plany wedkarskie. pstrazek mial dlugosc 37cm a drugi 32cm pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 O kurcze następny zaliczył. Gratulacje!!! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leluchy Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Witaj Wodzu!!!,. dzieki .Tak sobie pozwolilem do was dolączyc na tym Forum chyba niemacie nic przeciwko.Akurat tak sie zlozylo ze mam coraz wiecej czasu pochasac ze spinorem w reku a i mam gdzie polowic te piękne rybki mowa o Pstragach. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Czy nie mamy nic przeciwko - absolutnie nie. Prośba i zachęta o więcej ... ja jeszcze na swoją złota rybkę czekam PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leluchy Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Dzieki napewno bede sie pokazywal u was czesciej.A i fotki tez beda moze ;jutro bo mam niezlego potoka namierzonego ktory mnie tydzien temu wyrolowal ale zdjecie z nim napewno opublikuje A z tymi rybami to jest tak :kto ma czas to lowi .wypadkowa wyjazdow na ryby przeklada sie na ilosc i jakosc lowionych ryb.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Lipiński Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 No i Sławek oraz Zanderix narobili mi smaka na klenie i już mi się bardzo ciężko pracuje... W weekand jestem nad Odrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ziuta Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 A oto moja pierwsza ryba sezonu 2006, i za razem pierwsza troć w życiu. Uganaiałem się za nią (trotką) ładny kawałek czasu na Parsęcie ale niestety bezskutecznie. Ina była dla mnie łaskawa. trotka miała 63 cm i 2.05 kg a złowiona została na ponarańczowy wobler gębali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Ziuta, jestem pod wrażeniem,szkoda tylko że schowałeś twarz,czyśbyś był nieogolony??? <_< No i napisz kiedy ją dostałeś,a jeśli to nie tajemnica to na jakim odcinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 No i Sławek oraz Zanderix narobili mi smaka na klenie i już mi się bardzo ciężko pracuje... W weekand jestem nad Odrą.ja bylem na kleniach w tamta niedziele i dwa tygodnie temu tez, dwa tygodnie temu mialem cztery brania, ale moje skostniale paluchy nie pozwolily na zaciecie w ta niedziele zanalazlem dwie zatoczki z duzymi rybami (45-60 cm), mialem nawet jedno branie ... ale tym razem bylo tak slonecznie i ryby plywaly tak plytko, ze to jedno branie, to juz byl prawie sukceswszystkie zagryzienia na horneta 6 BD i tiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 @Leluchy, gratuluję ślicznych kropek! @Ziuta, gratuluję pierwszej ryby sezonu i zarazem pierwszej troci w życiu. Poszczęściło ci się! Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ziuta Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Ziuta, jestem pod wrażeniem,szkoda tylko że schowałeś twarz,czyśbyś był nieogolony??? Nie, na troć nie wypada nie ogolonym , a tak pozy tym to ryba tu ma pozować a nie moja facjata a złowiłem ją 7 stycznia, a żeby było śmieszniej złowiłem komplet, druga ryba miała 61 cm rognis_oko dzięki za gratulacje moderator dzięki za poprawienia zdjęcia, a może jakąś instrukcje byś podał jak wstawiać foty żeby były widoczne od razu w całości a nie tylko link do ściągnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leluchy Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Witam rognis_oko dzieki za gratulacje.Wlasnie jade polowic.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 @PittNa skostniale paluchy ja ubieram rękawice, bez palców, z jakiejś pianki. Za jedyne 30 zł mam ciepło @Leluchy, @Ziuta Gratulacyjki. Udane łowy zawsze cieszą. @ZiutaA jednak z głową byś był bardziej, hmm....Kompletny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Niektórzy mają przewagę, mogąc połowić w tygodniu... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Pitt, Zawsze stosujesz takie selektywne przynety na klenie jak Hornet 6?Pamietam o tym potworze, ktory Ci wzial na Slidera...moze na alpejskie to jest metoda. Ale wowczas zestaw chyba musisz miec mocnijeszy niz wielkosc zwyklych ryb nakazywalaby... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 @guzu, zajrzyj do postu o kleniach @mateusz, w rekawicach lowia ci sami, co przodem parkuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Yo chłopaki! Cóż Dolny Śląsk nie okazał się zbyt gościnny. Wspólna wyprawa z Efexem zakończyła się tylko jednym pstrągusiem. Dzień się kończył, więc nie mogłem dłużej dawać mu forów... Tym razem niezawodne ostatnio miejsce na Bobrze (Kwisa cały dzień bez kontaktu z przyzwoitą rybką).Cóż wam będę więcej mówić, 47 cm kropkowanego szczęścia dalej pływa w wodzie, ale zna już moje imie... heheheNależy też wspomnieć, że trafiłem z przynętą w przysłowiową dziesiątkę. Najpierw miejsce obłowione dokładnie gumeczką, później spojrzałem na kolegę Efexa, chwila zastanowienia się i 5 cm Executor Salmo SDR w kolorze MG już w drugim rzucie daje upragnione tego dnia kropki... Nie wypadało przy takim kompanie złowić pstrąga na inną przynęę... i pstrąg to wiedział Efex - mimo braku nadzwyczajnych efektów było świetnie. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Baloo piekny pstrag i konkretny , rozumiem co czules Te okulary jakies dziwne ,wygladzasz jak John Lenon , widac pstrag lubi The Beatles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawy
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
76
48
47
31
Popularne dni
5 Kwi
37
20 Mar
30