admin Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawyRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Śliczna rybka,gratulacje,tylko jak widać znów synoptycy się nieco pomylili, ,a +10 czy +15 to pewnie było ale w Hiszpani.Mślę że przy takim sukcesie to i tak nie istotne.Jeszcze raz gratulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Dzięki chłopaki. Rybka rzeczywiście bardzo przyjemna i co ważne całkiem juz odkarmiona. U nas było raczej ciepło. Nie wiem czy dokładnie dziesięć, ale +5 bankowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leluchy Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 witaj BalooPrzede wszystkim gratulacje za ta piekna rybke!!!!.ja z popperem lowilem wczoraj na Kwisie bez kontaktu z ryba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Mateo, kolejne piekne kropkowańce - gratuluję! Fajne sobie łowicie, oj fajnie .... zazdroszczę tak pieknej kolejnej ryby. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Wyprawa z Efexem była dość spontaniczna, bo do końca nie było wiadomo czy Ewaryst choć na jeden dzień wyląduje we Wrocku. Szkoda, że spotkaliśmy tylko jednego pstrąga. Jednka co się odwlecze, to nie uciecze... Yo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 @leluchy - my wczoraj zrobiliśmy cały odcinek specjalny w Lubaniu. Poza jednym 20-takiem, który odbił się od wobka - totalne zero. Woda od piątku spadła w mieście o 40 cm i ryby gdzieś przepadły. Natomiast poniżej miasta, woda już była bardzo brudna... Cóż, Kwisa to trudna rzeka i trzeba mieć sporo szczęścia aby trafić w dobry dzień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 congrats baloo! ciekawe, czy mnie tez tam, latem, zabierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ziuta Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Yo chłopakiCóż wam będę więcej mówić, 47 cm (...) Efex - mimo braku nadzwyczajnych efektów było świetnie. Dzięki! Moje gratulacje. Jak ja by mi sie udało złowić takiego pstrąga w sezonie to już bym go uznał za udany a ty piszesz o *braku nadzwyczajnych efektów*...A tak w ogóle to na pomorskich rzeczkach pół metra pstrąga w jednym kawałku to wydarzenie, a na takim Bobrze to żadna rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leluchy Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Baloomy walczylismy ponizej Autostrad woda sie podnosila i plynela coraz brudniejsza ale jak juz przyjechalismy to chociaz niezly spacer sobie zafundowalismy chyba moglismy poleciec na Bobr wkoncu podrodze . ale coz niech sobie dalej rosna potoki. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Moje gratulacje Mateusz, good work. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 @Mateo, piękny kropek! Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 @BalooGratuluję fajnego kropkowańca Przy okazji pochwalę się dzisiejszym kleniem który skusił się na płytkoschodzącego brata woblera którego zjadł Twój kropek. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 @Zanderix, piękny, gruby, zimowy kleń! Gratulacje. Bardzo ładne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Arku, piękna złota rybka. Gratulacje. Widzę, że nieźle dobraliście się do skóry zimowym pasłęckim kleniom. Czyżby Sławek tym razem nie zaszalał? Czy w ten łykend odpoczywał?!? Dziś (niedziela) byliśmy zobaczyć podwrocławskie kleniowe łowiska, ale wszędzie woda niemal powodziowa, kawa z mlekiem i łowić się nie da... Trzeba czekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Zanderix Jak zwykle fantastyczne klenisko no i równie piękne zdjęcie.... Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomi78 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Panowie nie przeginacie ? takie rybska łowicie a ja mam łowienie z głowy na przynajmniej dwa tygodnie .Na Wiśle kawa z mlekiem a może być tylko gorzej,bo w górach jeszcze 1.5 metra śniegu. Gratuluję takiego kabana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trout Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Wspanialy ten klen,toż to nie ryba a zwierze.Co do woblerka to też zaopatrzylem się w takowy.Natomiast zdjęcie pierwsza klasa,jak i wcześniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 @Baloo - jeszcze raz wielkie dzięki za gościnę i wyprawę. Kolejmy raz potwierdziło się powiedzenie czy to święto, czy nie święto - trzeba zawsze chodzić z wędą Przejeżdżałem w okolicach Wrocławia przez przypadek, skorzystałem z zaproszenia Mateusza no i poznałem dwie nowe rzeczki... Kompletnie inne od dobrze mi znanych wód Warmi i Mazur, ale na swój sposób ciekawe. Od razu powiem, że bardziej podobał mi się Bóbr i to nie dlatego, że padła tam ryba.. Zresztą podobno na odcinku specjalnym w Lubaniu jest więcej ryb niż w Bobrze.. @Zanderix - chłopaku nie rób mi tego!! Jak w końcu wybiorę się w rodzinne strony to nie zostanie mi ani jeden kleń do złowienia Znów polowaliście na pstrągi? Pozdrawiam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 SZOK Bardzo mi się podoba ten kleń! Zenderix, gratuluję kolejnej pięknej ryby na Twoim stanie koncie. Piękne! Powiem jeszcze tylko jedno ... mimo, że zima w tle, zdjęcie bardzo ciepłe i widać, że za chwilę już wiosna. Kiedy zacznie się woda ocieplać nie chcę widzieć tych potworów, które będziecie tutaj wyświetlać. Ale proszę, pubilkujcie ... Czekamy do następnego weekednu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Zanderix :)Profesorze , mlode koty moga sie uczyc [nie mam na mysli Slawka i Efexa ] , zawsze najladniejsze ryby i zdiecia [ Robert i Tomek W , Jaculek i Jedrus Lipinski tez ] Powstal by niezly album wedkarski z tych materialow i niektorych wpisow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Jurku, niektórzy to takimi amurami się chwalą - wielkością porównywalne z kleniami Zanderix'a. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siudak Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 @Zanderix, cudowna ryba, szczerze gratuluję kabana. siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Arku, tratuluje, klenisko pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Lipiński Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Gratulacje Zanderix-przepiękny kleń.Można się nabawić kompleksów patrząc na te zdjęcia .Niestety wspólny wyjazd z Baloo i Tomkiem_W nie wyszedł.Wszędzie woda prawie powodziowa o kolorze kawy z mlekiem. Bystrzyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Lipiński Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 W Brzegu Dolnym podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawy
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
76
48
47
31
Popularne dni
5 Kwi
37
20 Mar
30