Skocz do zawartości
  • 0

Pierwsza moja w 2006r

admin

Pytanie

Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawy

Remek

• Odpowiedzi 555
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@leluchy - my wczoraj zrobiliśmy cały odcinek specjalny w Lubaniu. Poza jednym 20-takiem, który odbił się od wobka - totalne zero. Woda od piątku spadła w mieście o 40 cm i ryby gdzieś przepadły. Natomiast poniżej miasta, woda już była bardzo brudna... Cóż, Kwisa to trudna rzeka i trzeba mieć sporo szczęścia aby trafić w dobry dzień .

• 0

Yo chłopaki

Cóż wam będę więcej mówić, 47 cm (...)

Efex - mimo braku nadzwyczajnych efektów było świetnie. Dzięki!

Moje gratulacje. Jak ja by mi sie udało złowić takiego pstrąga w sezonie to już bym go uznał za udany a ty piszesz o *braku nadzwyczajnych efektów*...A tak w ogóle to na pomorskich rzeczkach pół metra pstrąga w jednym kawałku to wydarzenie, a na takim Bobrze to żadna rewelacja.

• 0

Arku, piękna złota rybka.

Gratulacje. Widzę, że nieźle dobraliście się do skóry zimowym pasłęckim kleniom. Czyżby Sławek tym razem nie zaszalał? Czy w ten łykend odpoczywał?!?

Dziś (niedziela) byliśmy zobaczyć podwrocławskie kleniowe łowiska, ale wszędzie woda niemal powodziowa, kawa z mlekiem i łowić się nie da...

Trzeba czekać...

• 0

@Baloo - jeszcze raz wielkie dzięki za gościnę i wyprawę. Kolejmy raz potwierdziło się powiedzenie czy to święto, czy nie święto - trzeba zawsze chodzić z wędą :mellow:

Przejeżdżałem w okolicach Wrocławia przez przypadek, skorzystałem z zaproszenia Mateusza no i poznałem dwie nowe rzeczki... Kompletnie inne od dobrze mi znanych wód Warmi i Mazur, ale na swój sposób ciekawe. Od razu powiem, że bardziej podobał mi się Bóbr i to nie dlatego, że padła tam ryba.. Zresztą podobno na odcinku specjalnym w Lubaniu jest więcej ryb niż w Bobrze..

@Zanderix - chłopaku nie rób mi tego!! Jak w końcu wybiorę się w rodzinne strony to nie zostanie mi ani jeden kleń do złowienia :lol: Znów polowaliście na pstrągi? B)

Pozdrawiam serdecznie,

• 0

SZOK :huh: Bardzo mi się podoba ten kleń! Zenderix, gratuluję kolejnej pięknej ryby na Twoim stanie koncie. Piękne! Powiem jeszcze tylko jedno ... mimo, że zima w tle, zdjęcie bardzo ciepłe i widać, że za chwilę już wiosna. Kiedy zacznie się woda ocieplać nie chcę widzieć tych potworów, które będziecie tutaj wyświetlać. Ale proszę, pubilkujcie ... Czekamy do następnego weekednu.

Pozdrawiam

Remek