admin Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawyRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Baloo,Zanderix gratuluje i zazdroszczę.Ja od dwóch styczniowych wypadów na trocie nie miałem spiningu w dłoniach!Ale może w pierwsze dni kwietnia się w końcu odchamię jakimiś pstrążkami.Rozumiem Baloo że nóżka juz OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Mariusz, cieszę się że przynajmniej kompa odpaliłeś, bo ostatnio słuch o Tobie zaginął... Dzięki, kolano coraz lepiej. W każdym razie nie przeszkadza już na rybach, a to najwazniejsze, hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Straszny zajob w robocie jak to na początku roku- nowe limity z NFZ. Zaglądałem troszkę wcześniej ale musze troszkę rozeznac sie w tematach bo zaliczyłem czarną dziurę Cieszę się że dochodzisz do formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jarokowal Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Identycznie wygląda Ślęza. Bystrzyca (przy ujściu) niesie tyle śmieci, że nie dało się zupełnie łowić. Spławikowcy których spotkałem mówili, że nawet skubnięcia nie było. A miałem sie wybrać do Brzegu w sumie dobrze, że nie pojechałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Gratuluję, kolejny piękny kleń. U mnie niestety podobnie jak u większości na razie trzeba czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 @MateuszMoje najszczersze gratulacje. Śliczny kropek A nasi działacze tak starali się rozreklamować lubański kawałek Kwisy. @ArekBój się Boga. Gdzie Ty teraz takie klenie znajdujesz? Jasny gwint- przepiękny I fota taka ładna Moje sobotnie wyczyny skomentował już Piotrek (Leluchy).Niestety wielkie jajo.A tak wyglądała Kwisa poniżej Świętoszowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 @Popper - z tym odcinkiem Kwisy w Lubaniu jest trochę dziwna srpawa. W styczniu ryb było pełno. Jacek z Andrzejem i Tomkiem nałowili się do woli. Później w lutym zamiast lipieni zaczęły gryźć ładne pstrągi. Za to przepadły całkowicie okonie i lipiony. Im później tym coraz mniej pstrągów, a przecież wszystkie wracały do wody. Sądzę że one tam są, tylko wahania wody, niski stan powoduje że się skutecznie chowają. Myślę jednak, że warto sprawdzać to łowisko co jakiś czas, bo jak się trafi to można będzie nałowić sie do syta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 @ Zanderix, Arek, cudowny kleń - GRATULACJE - ładujesz mi akumulatory na wiosnę, a poza tym na odwiedzenie Was na rzece, gdzie są taaakie klenie. Może napisałbyś w wątku o kleniach, jak łowicie na Pasłęce takie klenie - conieco słyszałem już na Warsztatach, ale inni może nie słyszeli. Widzę w każdym razie, że Executor rządzi - czy macie jakieś ulubione kolory tych przynęt w zależności od pory roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leluchy Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 o w morde jaki piekny klen . gratulacje Zanderix piekna ryba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!u nas prawie powodz czyli kije w kat i do pracy cvzeba sie wziasc.pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 @MarcineszW SalmoNewsletter'e postaram sie opisać w kilku zdaniach jak ja staram sie łowić klenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Czekam z wielką niecierpliwością na opis. Boję się pomyśleć co to będzie jak już się ociepli troszkę woda i klenie zaczną żreć wtedy to dopiero będą przychodziły wieści. Czekam z niecierpliwością! @Andrzej piękna żabka ... PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Wczoraj tj w niedziele zlowilem swoja pierwsza rybe w 2006 na spinning.Byl to ...dwukilowy lin, samica. Wziela na obrotówke, duza aszychminke, prosto w pysk. Zlowilem tez lecha, ale za kapote. W ogóle sporo lechów za kapote padlo.Za to szczupaków i troci - ni chuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Kuba .. gratulacje! Pierwszy lin no to nieźle się zapwiada sezon. Ja w zeszłym roku rozpocząłem, przy teście nowej przynęty FATSO 10, od 3 kg karpia Było to w którymś z pierwszych rzutów. Pomyśl sobie co pomyślałem przy pierwszym odjeździe Na późniejszy sezon nie mogłem narzekać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 chłopaki, co za pomysły z tym białorybiem,może ja nie na tewody jeżdżę?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 @Kuba, a gdzieś ty był?W Sweden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 A, Marek Gryglewski nas podjal nad Kavlingean. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 I zero szczupłych?Czyli nie połowiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Tak by to nalezalo ujac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 A ja mam informacje ze swoich źródeł, że na Lodde w sobote i niedzielę padło kilka 8 i 10. Mam prośbę możesz napisać jak wyglądąly okoliczne jeziora które zapewne mijaliście po drodze. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 kuba, gdzie dokladnie byliscie?moze jakas mapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Dokladnie to lowilismy nad Kavlingean, od Loeddekoepinge do ujscia, oraz w samym miescie Kavlinge przy przeplawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 A ja mam informacje ze swoich źródeł, że na Lodde w sobote i niedzielę padło kilka 8 i 10.Nie ma takiej mozliwosci, bo bylismy od rana do zmierzchu i nikt nic nie mial. Marek tez nic nie zeznawal, a on raczej sie orientuje, gdy ktos cos wiekszego trafi. No, chyba ze cos od Loddekopinge mocno w góre, ale watpie.W piatek - owszem, cos mieli. Tyle ze pogoda w sobote/niedziele zalamala sie.Zadnych jezior nie mijalismy, od Sturup Do Kavlinge nie ma zadnego. Ale Kavlingean zaczela wlasnie po gwaltownym roztopie potwornie przybierac, wiec zapewne okoliczne jeziora sie z lodu oczyszczaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Witam, w końcu i ja złowiłem swoją pierwszą rybę w 2006r. Nie jest specjalnie wielka ale jest . Byłem we Władysławowie, warunki były racek trudne a do tego szyper zabrał nas chyba na wycieczkę po bałtyku a nie na ryby. Na całym kutrze złwiono nie więcej niż 20 ryb Generalnie nędza... ale i tak było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Piekny lipien Phala , morski .....ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 tylko płetwa grzbietowa mu sie jakoś tak postrzępiła troszeczke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawy
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
76
48
47
31
Popularne dni
5 Kwi
37
20 Mar
30