admin Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawyRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Może się i postrzępiła ale za to ku mojemu zadowoleniu złapany został prawidłowo za pyszczek a nie jak większość za brzuch, skrzela czy ogon. Wszystkie dzisiaj złowiłem na pilkera... przywieszki nie były skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Może to już nie pierwsza w tym roku ale... w sobotę złowiłem swojego pierwszego w życiu pstrąga potokowego całe 31 cm szczęścia pierwszy i odrazu wymiarowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 no chłopaki gratulacje. Pierwsze rybki bardzo cieszą, a już pierwszy w życiu pstrąg - potrafi wciągnąc na dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Artech:- gratulacje za pstrąga - nagana za brak zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Tak ,tak choć to może nie okaz to pierwszy ,a wtedy mina łowcy jest warta uwiecznienia Jak sobie przypomnę mojego pierwszego... chyba miałem maślane oczy, to była miłość od pierwszego wejrzenia :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ORION99 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 U mnie to samo.Tylko kropki w glowie. Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 @Phala, gratuluję pierwszej ryby sezonu 2006. @Artech, gratuluję pierwszego kropka w życiu. Szkoda, że nie ma zdjęcia. @Orion, poczekaj aż połowisz na środkowej Wiśle. Zapomnisz o tych swoich kropkowańcach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Mifek:Dzięki. A jak twoje wyniki weckendowe?Zdjęcie mam tylko w telefonie, ajego jakość pozostawię bez komentarza. Nawet jakbym chciał jae wystawić to nie wiem jak bo nie mam kabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Wyslij sobie na mejla to bedziesz go mial w kompie. jesli chodzi o moje wyniki weekendowe to w ten weekend mialy miejsce targi budowlane, na których wystawiała sie moja firma. Efekt byl taki ze caly weekend mialem stac na stoisku bez jakiejkolwiek mozliwosci czy perspektyw na fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ginel Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 @BalooGratuluję fajnego kropkowańca Przy okazji pochwalę się dzisiejszym kleniem który skusił się na płytkoschodzącego brata woblera którego zjadł Twój kropek. PZDRZanderixTo lubię Ile mierzył ten prosiaczek? Piekne klenisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ORION99 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Juz sie nie moge doczekac Wiselki. Ja lubic wielka woda i wielka ryba. Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 @GinelCałe 52 centy PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Cześć, W końcu i ja złowiłem pierwszego pstrąga w tym roku.. Znalazłem 2 godziny czasu i wyskoczyłem na pobliską rzeczkę po pracy. (Ech, gdyby człowiek miał więcej czasu.. ) 44 cm skusiły się na Executora 7SR RR.. Nie pytajcie mnie jaka jest moja ulubiona przynęta na kropki Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Kurcze - coś badziewiaste te zdjęcie.. Wyślę lepiej oryginał do Remka, bo nie znam się na obróbce fotek Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Haslo ; szewc bez butow chodzi ...ma potwierdzenie wspolczesnie . Pepe nie ma czasu na normalne wedkowanie , Uli Bayer tez , Efex rowniez ...do czego to doszlo Gratulki Efex , ja tez lubie kropki ...takie wieksze ciapki na Tiger Muskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Gratulacje EXECUTOR RZĄDZI P.S.Dawaj ta fotkę do mnie , sie pogrzebie PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 @Zanderix - dzięki - od razu lepiej Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Wrzucam zdjęcia Efex'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 @Remku - wielkie dzięki! Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Gratulacje! pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Ładne, zwłaszcza to w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Piękny kropkowaniec! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jaculek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 @Efex - śliczna rybka A co to za rzeczka szumi za Tobą? Pasłęka?Ps. Zwróćcie uwagę, że ten potok również nie ma czerwonych plamek (to tak w nawiązaniu do niedawnej dyskusji na ten temat). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Tak Jacku - to Pasłęka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Efex,Gratulacje - piękna ryba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawy
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
76
48
47
31
Popularne dni
5 Kwi
37
20 Mar
30