Skocz do zawartości
  • 0

Pierwsza moja w 2006r

admin

Pytanie

Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawy

Remek

• Odpowiedzi 555
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@Remek

A nie mógłbyś zwiększyc limitów na wagę fotek np. do 150 kb z ograniczeniem np. na szerokość - jak widać po zdjęciach Efexa inni oglądający zyskali by na jakości, zaś serwer może by nie poupadł

PZDR

Zanderix

P.S.

Czasami fajne fotki dużo tracą na tym krojeniu do 50kb.

• 0

Ostatnio, coś nikt mnie zrozumieć nie może :lol:

No, ładna ta Pasłęka, płynie przez las, wygląda, że nurt jest bystry, a koryto zróżnicowane. Na wielu odcinkach Bóbr wygląda identycznie (Kwisa zresztą też, ale nie w Lubaniu). W którymś z wcześniejszych postów napisałeś, że Bóbr Ci się spodobał. To pewnie dlatego, że przypomina Ci Pasłękę :mellow:

Ps. Skąd ten brak pewności? :lol:

• 0

Hehe - teraz wszystko jasne B)

Mówiąc szczerze odcinek Bobru, który pokazał mi Baloo nie przypominał mi wcale Pasłęki.. Duża i ciężka do czytania rzeka. Przynajmniej przy tej wodzie jaką zastaliśmy. Ale pachnąca piękną rybą.

Co do Kwisy - sam wiesz jak wygląda w Lubaniu.

Wczoraj byłem na jednym z wyższych odcinków Pasłęki, gdzie nie jest jeszcze duża. Przed chwilą wysłałem Remkowi kilka fotek zrobionych w zeszły czwartek na niższych, leśnych odcinkach.. Mam nadzieję, że uda się je zamieścić.

Pozdrawiam,

• 0

Dzięki Efex

Mama i mały czują się dobrze, choć ciągle są w szpitalu. Maluch dostał zapalenie ucha.

Mam nadzieje, że na początku przyszłego tygodnia wyjdą i będę miał ich oboje w domu.

Tymczasem planuję mały wypad na klenie w weekend. Niektórzy (jak Baloo) przewidują, że to może być mój ostatni w nadchodzących miesiącach. Ja mam nadzieję, że nie. :D Mam zamiar Kajtka szybko wprowadzić w arkana wędkarstwa.

Tomek

• 0
Dz

Tymczasem planuję mały wypad na klenie w weekend. Niektórzy (jak Baloo) przewidują, że to może być mój ostatni w nadchodzących miesiącach. Ja mam nadzieję, że nie. :D Mam zamiar Kajtka szybko wprowadzić w arkana wędkarstwa.

@wujek

Spokojnie, może nie będzie tak źle z tymi wypadami na ryby. Ja mam prawie 9 mieś. córę a żonka nigdy nie robiła mi problemów z rybami. W 9mieś. ciąży nawet sama wyjęła bolenia. Faktem jest że żonka aceptuje moje hobby, a ja staram się nie przesadzać. W tym roku nawet jedziemy razem na Lofoty z A.Zdunem :mellow:

Pozdrawiam, życzę szybkiego powrotu rodzinki do domu i zdrowia dla małego

• 0

Efex, odnośnie starej kwestii czy można z castingiem na pstrągi. Oglądając zdjęcia jestem przekonany, że można. Straciłem przez chwilę nadzieję jak pojeździłem na ten siurek Łojewek. Tam warunki są moim zdaniem o wiele bardziej wymagające. Teraz jak patrzę na zdjęcie moim zdaniem było by ok. Oczywiście trzeba by to sprawdzić.

Pozdrawiam

Remek