admin Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawyRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jaculek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 @EfexTo już wiem, dlaczego Bóbr Ci się spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 @Remek A nie mógłbyś zwiększyc limitów na wagę fotek np. do 150 kb z ograniczeniem np. na szerokość - jak widać po zdjęciach Efexa inni oglądający zyskali by na jakości, zaś serwer może by nie poupadł PZDRZanderix P.S.Czasami fajne fotki dużo tracą na tym krojeniu do 50kb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 @Jaculek - nie jestem pewien jak mam Cię rozumieć? Możesz rozwinąć tę wypowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jaculek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Ostatnio, coś nikt mnie zrozumieć nie może No, ładna ta Pasłęka, płynie przez las, wygląda, że nurt jest bystry, a koryto zróżnicowane. Na wielu odcinkach Bóbr wygląda identycznie (Kwisa zresztą też, ale nie w Lubaniu). W którymś z wcześniejszych postów napisałeś, że Bóbr Ci się spodobał. To pewnie dlatego, że przypomina Ci Pasłękę Ps. Skąd ten brak pewności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Hehe - teraz wszystko jasne Mówiąc szczerze odcinek Bobru, który pokazał mi Baloo nie przypominał mi wcale Pasłęki.. Duża i ciężka do czytania rzeka. Przynajmniej przy tej wodzie jaką zastaliśmy. Ale pachnąca piękną rybą. Co do Kwisy - sam wiesz jak wygląda w Lubaniu. Wczoraj byłem na jednym z wyższych odcinków Pasłęki, gdzie nie jest jeszcze duża. Przed chwilą wysłałem Remkowi kilka fotek zrobionych w zeszły czwartek na niższych, leśnych odcinkach.. Mam nadzieję, że uda się je zamieścić. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jaculek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Mateusz pokazał Ci - nazwijmy to - środkowy Bóbr poniżej autostrady. Wyżej położone odcinki są bardzo podobne do Pasłęki ze zdjęcia. @Remku, daj nam obejrzeć te leśne odcinki Pasłęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 efex,gratulki,pierwszy i to 40-tak no, no, niezły początek. Jacek, jak się dobrze przyjżałem fotkom,to widać parę kropek czerwonych,a to one tak upiększają tę rybkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Oczywiście, że się da. Właściwie już zrobiłem. Dwa zdjęcia, każde po 200kB. Może być? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 @RemekSuper - teraz tylko żeby było czemu pstrykać fajne fotki przy takich rozmiarach to można tapety wstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jaculek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 @Heniutek, zmuszasz moje stare oczy do wysiłku Faktycznie, przyjrzałem się i widać tam jakieś delikatnie czerwonawe, jaśniejsze plamki. Ale żeby zaraz czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 @Efex, gratuluję pierwszej ryby sezonu i w dodatku tak pięknego kropka!Bardzo podoba mi się zdjęcie w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Piękne zdjęcie Zanderix. Gratuluję. I pomyśleć, że bez tego pięknie ustawionego woblerka było by zwykły duży kleń, a tak mamy jak to napisałeś piękne zdjęcie marketingowe to znaczy chciałem napisać na tapetę. Tak trzymać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 No to kilka fotek przesłanych przez Efex'a: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TeeS Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 @Efex Gratulacje! Co Ci się nie udało na Dolnym Śląsku, udało się na swoim łowisku.Piękna ta Pasłęka Szkoda, że tak daleko. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 @Remek - po raz drugi w dniu dzisiejszym dziękuję za pomoc. To się nazywa gospodarz! Tomek - dzięki ale gratulacje to słyszałem, że się należą Tobie? Jak się miewa maleństwo i mama? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TeeS Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Dzięki Efex Mama i mały czują się dobrze, choć ciągle są w szpitalu. Maluch dostał zapalenie ucha.Mam nadzieje, że na początku przyszłego tygodnia wyjdą i będę miał ich oboje w domu. Tymczasem planuję mały wypad na klenie w weekend. Niektórzy (jak Baloo) przewidują, że to może być mój ostatni w nadchodzących miesiącach. Ja mam nadzieję, że nie. Mam zamiar Kajtka szybko wprowadzić w arkana wędkarstwa. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Nie ma najmniejszego problemu ... jak można to pomogę. PozdrawiamRemekP.S. Zazdroszczę tych pięknych klimatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ORION99 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 No, no bardzo ladny. Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ORION99 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zdjecia Pasleki prawie do zludzenia przypominaja mi moja Radew. Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Dz Tymczasem planuję mały wypad na klenie w weekend. Niektórzy (jak Baloo) przewidują, że to może być mój ostatni w nadchodzących miesiącach. Ja mam nadzieję, że nie. Mam zamiar Kajtka szybko wprowadzić w arkana wędkarstwa. @wujekSpokojnie, może nie będzie tak źle z tymi wypadami na ryby. Ja mam prawie 9 mieś. córę a żonka nigdy nie robiła mi problemów z rybami. W 9mieś. ciąży nawet sama wyjęła bolenia. Faktem jest że żonka aceptuje moje hobby, a ja staram się nie przesadzać. W tym roku nawet jedziemy razem na Lofoty z A.Zdunem Pozdrawiam, życzę szybkiego powrotu rodzinki do domu i zdrowia dla małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leluchy Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 witaj EfexPiekna rybka gratuluje.piekna ta wesza Pasleka tylko pozazdroscic.U nas jeszcze wody potezne nie idzie lowic Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Efex,ty łobuzie!Gratulacje!!! Ale nie pokazuj tak dużo zdjęć Pasłęki bo nam zauroczą Rozumiem że wyższy odcinek Pasłęki,blisko pracy to koło ostródzkiego asfaltu?.Miło będzie się spotkac pojutrze w Wojciechach,mam nadzieje że będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Efex, odnośnie starej kwestii czy można z castingiem na pstrągi. Oglądając zdjęcia jestem przekonany, że można. Straciłem przez chwilę nadzieję jak pojeździłem na ten siurek Łojewek. Tam warunki są moim zdaniem o wiele bardziej wymagające. Teraz jak patrzę na zdjęcie moim zdaniem było by ok. Oczywiście trzeba by to sprawdzić. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LASSOjbait Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Super sceneria, chyba niezła pogoda, mmmmm rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawy
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
76
48
47
31
Popularne dni
5 Kwi
37
20 Mar
30