Skocz do zawartości
  • 0

Pierwsza moja w 2006r

admin

Pytanie

Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawy

Remek

• Odpowiedzi 555
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Woblery to Rapalas, wahadlowki to lyzeczki a gumy to winyle. Co kraj to obyczaj.

Mysle ze Rapalas to identyczna sytuacja jak u nas adidasy...

Swoja droga pierwszy raz widzialem niedawno Salmo...na okladce gazety jest Bertus z sandaczem a sandacz z Fatso 10RR.

Jak na pol roku pobytu to nie za wiele... :wacko:

Guzu

• 0

Wujek, ja mimo że mieszkam nad Wisłą to już tesknię za nia, ta zima jest nieskończona :wacko: Co ma powiedzieć Guzu? Musi się zakochać w hiszpańskiej rzece, ale nie wiem czy tak łatwo. Guzu, a Odra?? Chyba bardziej za tą rzeką tesknisz :D

Pozdrawiam

• 0

my tu gadu gadu,a jutro zaczyna się wekend,może ktoś jakiś pomysł na kropki rzuci.Ja jutro spróbuję na trochę zapomnianej rzeczce, ale w niedzielę idę na plażę. To nic że będę wyglądał jak dureń w woderach,to nic że napotkani ludzie będą się pukać w czoło.To jest silniejsze odemnie,a chęć spotkania srebrnej torpedy pokona wszystkie przeciwności.

• 0

Pierwsze wieści z wody sa nader imponujące. Przy zejsciu ze skarpy poległa korba heniutka młynka (teraz kręci bez trzymadła w rączce). Chłopak dzielny jest. Trzeci rzut ciut ponad 20 cm. Parenaście minut później 35 cm!!!!! Łowi mniej więcej w miejscu, z którego ja zszedłem kilkadziesiąt minut temu :mellow:

Dobrze, że są jeszcze takie niby zapomniane rzeczki... Oby były takie jak najdłużej :mellow: