admin Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawyRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 @ Efex jerry zazdroscic klimatow , ryby i zdiec @ Zanderix Mistrzu Wracam z ciezkiej pracy a tu takie leki w kompie od razu zeskim . W ten weekend ...radze i prosze ...prosze i radze ...na ryby ...czyli sugestia Premiera oraz Starszych Panow z Kabaretu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 @Rocky - obiecuję, że więcej zdjęć rzeki nie będę pokazywał, żeby nie obciążać Remkowi serwera.. Chciałem tylko pokazać klimat mojej ukochanej rzeki tym, którzy nie mogą zobaczyć jej na żywo. Tak, zgadłeś- ryba złowiona koło pracy Jasne, że będę w Wojciechach i już się cieszę na spotkanie. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 @Efex, piękny odcinek Pasłęki. Od razu można się zauroczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 dziś piękny wędkarski dzień.Znalazłem nową pstragowa miejscówkę,oraz nową przynętę. Kiedy spławiałem horneta 5cm nastąpił atak ryby,zaskoczony nie zaciąłem,choc hornet był wciągnięty pod wodę.Po konsultacji z Mifkiem,wykonałem coś co przyponinało żabę.Powierzchniowy woblerek z doczepionym podwójnym twisterem.Na ten zestaw złowiłem dwa pstrągi,a dwa dalsze spuściłem.Na koniec dnia,na mepsa1 miałem uderzenie,że mało co by mi wędka z ręki wypadła,myśle że na tę rybkę zastosuję odpowiedni sprzęt i będę wracał po nią do skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EsoxRules Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Moja pierwsza rybka sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Prawdziwa bestia!!! prawidłowa zapięta za trzy groty długo walczyła ???? nie było problemów z podbieraniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EsoxRules Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Wiesz... na monofilu 50lb po dwóch godzinach holu trzy osoby jakoś dały radę Później jeszcze zameldował się taki oto ślicznie ubarwiony okonek : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 @Esox, najważniejsze, że pierwszą rybkę sezonu masz już za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 fantastycznie ubrawiony... gratuluje - chociażby walorów estetycznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Esox, no to zaszalałeś! Czy to zarazem życiówka? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EsoxRules Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgadłeś Remku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 No to gratulacje! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piker 90' Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 A ja jak narazie na rybach byłem tylko raz - nad Wisłą i nic nie złowiłem ... hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Lipiński Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 he he he jako 10000 otworzyłem tą stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Dzisiejsza moja zdobycz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leluchy Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Witaj MichummFajny okonek Gratulacyjki!!!! ja dzisiaj na Boberku tylko klenik taki 32cm niema sie czym chwalicPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 @MichumŁadne kolory . P.S.Wyprostuj ten swój zbiornik , bo Ci cała woda z niego spłynie PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 @Zanderix, o to chodziło, takie dziwne bo ryba prosta a reszta krzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Michu! Piękne kolory, ładna rybka! Gratulacje! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 To ta pierwsza? I czy na Twój hiper zestaw castingowy? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Tak na castig, jendak nie moj, jeno pozyczony. Wziął na 10cm gume w kolorze perły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szczuply_maciek Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 No Michu Gratulki, pozostaje życzyć przynajmniej takiego Goczałkowickiego i co by wrócił skąd przyszedł A swoją drogą już dwa razy byłem na moich gliniankach i moje okonki chyba jeszcze śpią, bo nawet maleństwo żadne za blaszką nie pobiegło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 wprawdzie nie pierwsza, ale za to, niecodzienna wzial na duza aszychminke, dzieki friko, ktora byla przeznaczona dla okonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 @pittto blacha widze ochrzczona - bardzo się cieszę, starałem się je wszystkie zaczarować i naładować tyloma dobrymi fluidami ile tylko się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawy
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
76
48
47
31
Popularne dni
5 Kwi
37
20 Mar
30