Skocz do zawartości
  • 0

Pierwsza moja w 2006r

admin

Pytanie

Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawy

Remek

• Odpowiedzi 555
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

01.01.2006.na Kwisie kończąc łowienie spotkałem wracajacych Radka Śmiejkowskiego i Daniela Kowalskiego(jak zwykle z nienaganną fryzurą) :lol: Złowili po pstrążku.

Oto rybka Daniela złowiona na wobler.

(wg.Daniela miał ok.35cm-faktycznie 48cm) :mellow:

post-2-1348913168,9777_thumb.jpg

• 0

Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawy

Remek

Dobrze sie zaczelo, wiec niech tak idzie dalej, co? :mellow: I nie rozgrzebujmy juz tematu

Dla pierwszej osoby która przywróci wątek na właściwe tory publikując zdjęcie (spełniające wymagania remka) swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r funduję nagrodę w postaci przynęty-imitacji żabki produkcji Bobra !

pozdrawiam

• 0

Ojej, dzieki za wspolprace :mellow: :mellow:

no i teraz mam problem komu wyslac nagrode he he - @pitt & @Tomek_W -ustalicie to miedzy soba ?

boberek czeka na adres do wysyłki :D to taka plywajaca imitacja zabki w bardzo naturalistycznych kolorach, wykonana chyba z drewna lipowego - zdaje sie ze cos takiego stosuje sie wiosna salmonidy ???

• 0

Panowie ponieważ część wypowiedzi nie dotyczyło zadanego tematu (a wiadomo jak to było w szkole jak ktoś mówił nie na temat) postanowiłem kontrowersyjne dyskusje dotyczące C&R przenieść do osobnego wątku. Jednczenie zachęcam do kontynuacji tego wspaniałego i jak to niektórzy mówią ciepłego tematu.

Życzę dalszej przyjemności w publikacji swoich pierwszych ryb roku 2006. Nie mogę się doczekać swojej pierwszej :D

Pozdrawiam

Remek

• 0

Zmieniamy watek ....

Może nie pierwszy , ale jeden z pierwszych w tym roku ...

rybke prezentuje kolega...

Najwspanialsze zdjęcie WĘDKARZA jakie w życiu widziałem. Tylko mój kumpel Remik wychodzi-(łby) lepiej -(gdybym nosił aparat).

Z tym chłopem to ja na ryby chcę