admin Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawyRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Pięknie, pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Super fota i piękna ryba. Taka mi się śniła kilka dni temu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Piękna, piękna ... a gdzie złowiona? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 wplyw rzeki reuss do luzernersee (lake luzern), to juz jest praktycznie w samym miescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 @Pitt,fajna ryba! Gratulacje dla kumpla. Łowisz w tej rzece? Jak wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Moj pierwszy razsadny potokowiec w tym roku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Ale fantastyczne! Co za perfekcyjna głębia ostrości ... idealna na oku. Profesjonalne zdjęcie - gratulacje! Piękna ryba! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 @Tommi Sigma działa, fajowe zdjęcie, Tomek to wedkarz-fotograf, a własnie odzyskałeś zdjęcia z tej karty co bylismy na łowach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Tomku ...wiecej danych.. co? po co? i na co? oraz gdzie? itd...piekne zdiecie wiec o aparacie tez jestem ciekawy , widze ze pstraga prezentuje kolega , a czemu nie Ty ?, nie palisz fajeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Własnie wrocilem z Kwisy , niestety dzisiaj totalna klapa , bylem z Andrzejem i zlowilem tylko jednego 30 .Pstrążek ze zdjecia mial 45cm, i pochodzi rowniez z Kwisy , wczoraj zlowilem 7 sztuk od 35-45 cm , mialem jednego wiekszego , ale okazał sie lepszy ode mnie , lowlem na paprochy w kolorze motoroil , liczylem na lipienie , niestety metna woda spowodowala , ze zupelnie nie chcialy wspolpracowac i czepialy sie tylko potokowce Jerry zdjecia robie CANON EOS10D... A teraz dla kolegow mniej lowiacych , a wiecej sprzetujacych, lowilem na przynete z kopolimeru siarczku tytanu o dlugosci 4,5673cm w kolorze oleju z domieszka burgunda , haczyk ostrzony ultralaserowo z mikrogrotami z kazdej strony, wedzisko to oplot mieśniowy z potrojnym grafitem przeplatanym tytanem zbrojone przez chinskich zbrojmistrzow ktorzy kiedys robili miecze samurajskie , a teraz robia wedziska z kilku tysiecy warstw , kolowrotek high-end z 20 lozyskami z wibratorem , w obudowie z kosmicznego magnezu, zylki nie moge wam zdradzic bo na razie to tajemnica NASA. .... jesli wiecie co chce powiedziec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Dzieki Tomku , ale zapomniales o fajeczce a ona jest najwazniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Jerry przepraszam, ja mam malo zdjec bo najczesciej jestem ich autorem , zabieram znajomych na rybki oni lowia a ja robie zdjecia , ale czesto konczy sie tak , ze jak sam nie zlowie to nie mam co fotografowac , juz wiesz dlaczego sam nie prezentuje swoich rybek... po za tym kolega jest bardziej fotogeniczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 O tak , wyjatkowy z niego traper . Rob zdiatka dalej , lapiesz dobry klimat a my cieszymy oczy ...tez bym chcial tak umiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Dzieki Jerry .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 @Tomek, profesjonalne zdjęcie. Gratuluję!Mam nadzieję, że weźmiesz udział w konkursie boleniowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Sebek bardzo chetnie , ale jesli ja zrobie zdjecie , a Andrzej zlowi bolka z 80-90cm, to troszke bedzie nie fer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 No wiesz Tomek, w tym konkursie głównie będzie liczyło się wykonanie i jakość zdjęcia. Zdjęcie rekordowego bolka nie daje gwarancji wygrania konkursu...może wygrać ktoś kto zrobi ciekawe, dobre i ładne zdjęcie z małą rybą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Sebek tak poza konkursem wygrzebane z szuflady... dla podgrzania atmosfery.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Ja chcę do ŻURI, ja chce do ŻURI !!! Jako nie-boleniowiec będę bardziej obiektywny... to zdjęcie wygrywa <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Piękne! Rapa ma urodę dolnośląską a ta Pani wielkopolską. Tak tylko sobie ... marudzę. Ale ... piękne zdjęcie. I generalnie zastanawiam się ile jeszcze tomek wyciągniesz asów z rękawa. Zdjęcie robione teleobiektywem? Ale marudzę idę spać Rane ale piękne! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Remek, ale patrz jaki ten bolen jest zadowolony... he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Lipiński Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Do zdjęcia Tomka.Dopowiem że Kasia zlowila go sama.Na spoona Duże bolenie lubią brać ladnym paniom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 @Tomek, no i właśnie o to chodzi.Piękne zdjęcie i piękna ryba! Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 To juz dzis ostatnia staroć , zdjecie skanowane dlatego podla jakość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Super! Niezłego masz modela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Postanowiłem utworzyć wątek, w którym wszystkich chętnych proszę o wpisywanie swojej pierwszej ryby złowionej w 2006r. Jaka to ryba, na co złowiona, w jakich okolicznościach, łowisko, na jaki zestaw ... zdjęcie bardzo mile widziane.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zabawy
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
76
48
47
31
Popularne dni
5 Kwi
37
20 Mar
30