aczarny Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Witam, jeśli ktoś miał okazje używać tego kongerka to prosze o opinie.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bowel62 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Używam skippera 245cm i juglera 260cm- mnie pasują takie kije- różnią się oczywiście między sobą. Stalker jest podobnie wykonany, lecz znacznie mocniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Używałem IRI Stalkera 305 cm w tej gramaturze. Kupiłem go z myślą o morskiej troci i czasem na rzekę. Na plażę jak dla mnie minimalnie za sztywny ale fajnie się nim łowiło i sporo kolegów nim łowi. Na rzeki przestałem ganiać za trotką więc zmieniłem go na ciut delikatniejszy ale wędka fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Miałem stalkera 275, łowiłem nim chyba 3 sezony, całkiem spoko kijek, z kołowrotkiem ~300g był dobrze wyważony. Ogólnie to jest dość sztywny, ale bez przesady, góra całkiem fajnie się ugina, a dolnik jest bardzo mocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi