Franc Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Super ja też się już zapisuje na nowy kalendarz , z 2012 jeszcze nie zdjąłem i nie wiem czy kolejny rok z płcią piękną przeforsuję żeby został na ścianie .A jak powiem że za rok na pewno zmienię to może zdzierży kolejny rok z nie aktalnym kalendarzem :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotowlosy Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Kalendarz to świetny pomysł! Na pewno postaram się też o wykonać choć jedno dobre zdjęcie, żeby zgłosić je do konkursu. Już nie mogę się doczekać! A co z 2014 rokiem? Czy coś mnie ominęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 A co z 2014 rokiem? Czy coś mnie ominęło?Czytałeś temat od początku ?W pierwszym poście masz odpowiedź na swoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotowlosy Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Czytałeś temat od początku ?W pierwszym poście masz odpowiedź na swoje pytanie. Czytałem, ale poniósł mnie hurraoptymizm nowicjusza , już wszystko jasne. Edytowane 31 Grudnia 2013 przez zlotowlosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Myśle że zwycięży w turze pt.: maj, czerwiec. Styczeń, luty kojarzy się z kropasami, trociami i łososiami, myślę że o to chodziło organizatorom. Jeśli chodzi o skute jeziora lodem fajnym tematem też jest sieja i sielawa nom ale to już nie dla spinningowców A mi i tak jakoś każdy miesiąc kojarzy się tylko z kleniem - przypadłość cierpiących na kleniozę dlatego pozwolę sobie zgłosić klexa z dzisiejszego wypadu. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Super! pierwsze zdjęcie już mamy! klasa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 wreszcie .... ! cały rok ściana w miejscu starego kalendarza straszy pustkąPozdrawiam,Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Panek nie wreściuj tylko jakie foto zapodaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Ja bym proponował wziąć pod uwagę wersję elektroniczną, dla tych który lubią mieć fajową fotę na pulpicie swojego monitora. Nowe systemy umożliwią rotacje kilku tapet jednoczenie, także można byłoby mieć więcej fotek w danym miesiącu. Edytowane 27 Lutego 2014 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 A ja mam propozycję by na dniach tygodnia można było notatki robić (białe tło, takie okienka), wtedy kalendarz będzie także miał formę praktyczną, bo dwóch na ścianie sobie nie powieszę. Ale to tylko moje widzimisię, niemniej fajnie byłoby coś takiego mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Prawdopodobnie będzie wersja elektroniczna ale jeszcze dyskutujemy o tej wersji. Zależy nam przede wszystkim na wersji papierowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Prawdopodobnie będzie wersja elektroniczna ale jeszcze dyskutujemy o tej wersji. Zależy nam przede wszystkim na wersji papierowej. A może jakąś apke na androida ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Najlepiej z fajnym widgetem na cały pulpit z kalendarzem j.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Tylko ilu jest na tym forum, którzy by wzięli aplikację na androdia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Najlepiej z fajnym widgetem na cały pulpit z kalendarzem j.pl Możesz dać jakiś przykład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 To o iOS też pamiętajcie. Może kontakt z twórcą pomocnika wędkarza i wspólna kooperacja?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 A co to pomocnik wędkarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Możesz dać jakiś przykład?Mi się widziało to tak żeby widget był w formie kartki z kalendarza.W tle mamy lekko za mgłą zdjęcie miesiąca a na pierwszym planie dzień tygodnia i data. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Tylko ilu jest na tym forum, którzy by wzięli aplikację na androdia? Proponuje ankiete zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 PytanieJak rozumieć Par 2 p 4 regulaminu?Raw?Jpg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Najlepiej RAW ale tutaj na forum jpg. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Jak RAWa niet? Jest tylko dobry duży gotowy jpg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Tzn. RAW jak wygrasz to poproszę Ciebie o przesłanie do mnie na maila (ale stylistyka!). Natomiast warunkiem przystąpienia do konkursu jest publikacja zdjęcia w tym wątku (to JPG). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 A jak wygra, a fotkę ma tylko w jpg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 To w JPG Tylko bez grzebania w ligthroomach, photoshopach itd bo później mam istny sajgon z obróbką - kolory w druku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi