Gobio Gobio Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 A co to pomocnik wędkarza?https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.aiba.angler&hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Tzn. RAW jak wygrasz to poproszę Ciebie o przesłanie do mnie na maila (ale stylistyka!). Natomiast warunkiem przystąpienia do konkursu jest publikacja zdjęcia w tym wątku (to JPG).Mam gotowy jpg - z LR, raw poleciał w koszKwalifikuje się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Tak, dawaj! Wstawiaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Za namową i za zgodą Jasona, który jest na zdjęciu: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Za namową i za zgodą Jasona, który jest na zdjęciu:IMGP6420aS.jpg Łee tęczaki z hodowli się nie liczą Ja tam czekam Kuba na Twoje morskie potwory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Łee tęczaki z hodowli się nie liczą Ja tam czekam Kuba na Twoje morskie potwory Liczy się, liczy. Ale pewnie .... ja bym napisał inaczej .... czekam na kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Łee tęczaki z hodowli się nie liczą Ja tam czekam Kuba na Twoje morskie potwory Oj, to sobie poczekasz niestety Kolejny sztorm, już straciłem rachubę który...Od miesiąca nie byłem na prawdziwych łowach.Muchy nakręcone, linki zakupione, wszystko gotowe, czekam tylko na pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 <br /><br />Zachecony przez Remka i innych uzytkownikow wrzuce cos od siebie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Oj, to sobie poczekasz niestety Kolejny sztorm, już straciłem rachubę który...Od miesiąca nie byłem na prawdziwych łowach.Muchy nakręcone, linki zakupione, wszystko gotowe, czekam tylko na pogodę Ze sztormem nie dasz rady Ja tam wierzę w Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Za namową i za zgodą Jasona, który jest na zdjęciu:IMGP6420aS.jpg To dopiero fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Panek nie wreściuj tylko jakie foto zapodaj Po sesji zakasam rękawy i zawalczę z klenio-jaziami, jak co wyjdzie to zawalczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zachecony przez Remka i innych uzytkownikow wrzuce cos od siebie Bardzo dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zajefajna fotka Kuba Ciebie tez denerwuja te huragany? To jakis staw hodowlany tak? Pewnie Fly only co ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Czekam na kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Proponuję i zachęcam do zaznajomienia się z artykułem i oczywiście ze stroną co by nie uwiecznić na zdjęciach np. nieprawidłowego chwytu ryby.Może sposób potraktowania ryby powinien być jednym z warunków publikacji zgłoszonego zdjęcia w C&R? http://www.bishfish.co.nz/articles/general/releaserules.htmPropagujemy C&R więc następnym krokiem powinno być propagowanie również zasad wg których to się odbywa.Żeby nikt ze "świata zachodniego" nie zarzucił nam że jesteśmy barbarzyńcami ;-).Kierowanie się tymi zasadami na pewno wpłynie na kondycję i stan zdrowia wypuszczanych ryb. Edytowane 26 Stycznia 2014 przez dru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Witam.Moze sie nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajowy Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Super ja też się już zapisuje na nowy kalendarz , z 2012 jeszcze nie zdjąłem i nie wiem czy kolejny rok z płcią piękną przeforsuję żeby został na ścianie .A jak powiem że za rok na pewno zmienię to może zdzierży kolejny rok z nie aktalnym kalendarzem :D Powiedz swojej pani że w 2040r. będzie znowu aktualny także nie opłaca się zdejmować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Cześć, Po dłuższej nieobecności, byłem na długich w wakacjach, proszę o kolejne fotografie. Kalendarz czeka na zdjęcia. Pozdrawiam Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Czekamy na kolejne zdjęcia. Za kilka dni zamykam konkurs - do obsadzenia dwie kartki w kalendarzu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Edytowane 27 Lutego 2014 przez Andan 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepol Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Pięknie się zastanawia czy wrócić do wody, gratulacje Adrian... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Andan, bardzo kalendarzowe foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Dzięki chłopaki. Edytowane 2 Marca 2014 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi