Skocz do zawartości

Kalendarz jerkbait.pl - Catch and Release 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Łee tęczaki z hodowli się nie liczą :P Ja tam czekam Kuba na Twoje morskie potwory :)

Oj, to sobie poczekasz niestety :D

Kolejny sztorm, już straciłem rachubę który...

Od miesiąca nie byłem na prawdziwych łowach.

Muchy nakręcone, linki zakupione, wszystko gotowe, czekam tylko na pogodę

Oj, to sobie poczekasz niestety :D

Kolejny sztorm, już straciłem rachubę który...

Od miesiąca nie byłem na prawdziwych łowach.

Muchy nakręcone, linki zakupione, wszystko gotowe, czekam tylko na pogodę

Ze sztormem nie dasz rady :P Ja tam wierzę w Ciebie :) 

• 2 tygodnie później...

Proponuję i zachęcam do zaznajomienia się z artykułem i oczywiście ze stroną co by nie uwiecznić na zdjęciach np. nieprawidłowego chwytu ryby.

Może sposób potraktowania ryby powinien być jednym z warunków publikacji zgłoszonego zdjęcia w C&R? 

http://www.bishfish.co.nz/articles/general/releaserules.htm

Propagujemy C&R więc następnym krokiem powinno być propagowanie również zasad wg których to się odbywa.

Żeby nikt ze "świata zachodniego" nie zarzucił nam że jesteśmy barbarzyńcami ;-).

Kierowanie się tymi zasadami na pewno wpłynie na kondycję i stan zdrowia wypuszczanych ryb.

Edytowane przez dru

Super ja też się już zapisuje na nowy kalendarz , z 2012 jeszcze  nie zdjąłem i nie wiem czy kolejny rok z płcią piękną przeforsuję żeby został  :D na ścianie .A jak powiem że za rok na pewno  zmienię to może zdzierży  :) kolejny rok z nie aktalnym kalendarzem  :D :D :D

Powiedz swojej pani że w 2040r. będzie znowu aktualny także nie opłaca się zdejmować ;)

• Like 2

• 3 tygodnie później...