tomi78 Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Pilne poszukuję mega dużych wirówek może macie jakieś namiary bo na necie nie znalazłem w żadnym sklepie w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Porter Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 zapytaj Guza i Xaviego oni robią ręcznie coś na modłę tego o co pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Suchy498 Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Masz znalazłem dla ciebie w necie co prawda tylko 1 sztuke ale to już cos http://www.allegro.pl/item345847738_mepps_giant_killer_bialy .html#photo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Są w Arkadii w W-wie więc może ktoś przy okazji Tobie kupi. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomi78 Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Dzięki Remek już zleciłem zakup Danielowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vasyl Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Są tu: http://www.taimentackle.com/mt/product_info.php?products_id= 4584&osCsid=ee328048792974010721e0b52f2c8349 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomi78 Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Dzięki, zastanawiam sie jaka jest to wielkość bo nic nie jest napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 musky killer:z pojedynczym chwostem 15 cm; hak 3/oz podwojnym chwostem 20 cm; haki 4/oobydwa maja listek colorado rozmiar 5 giant killer:z pojedynczym chwostem 18 cm; hak 3/oz podwojnym chwostem 24 cm, haki 4/oobydwa maja listek willow rozmiar 5 magnum musky killer:z pojedynczym chwostem 18 cm; hak 5/olistek colorado rozmiar 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Czy chodzi o wagę, czy o długość? Spróbuj mepps.pl lub mepps.com. Zauważyłem, że @Pitt podał część wielkości. Wagę znajdziesz na mepps.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Tomi kupuj jak największe. Do Szwecji jak znalazł. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomi78 Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Jeszcze jedno czy te giant killery nie są za ciężkie bo to ustrojstwo waży 35 gr a ja chciałbym łowić tymi wirówkami na płytkiej wodzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 moje waza okolo 30 gram i jest OK, one maja takie fajne skrzydelka, ze mozna je prowadzic dosyc plytko ... na bardzo plytka wode wez ze soba plywajace slidery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tomi78
Pilne poszukuję mega dużych wirówek może macie jakieś namiary bo na necie nie znalazłem w żadnym sklepie w PL.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi