invictus Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 (edytowane) Witam. Może któryś z forumowiczów podpowie jaka szpula będzie pasowała do tej korby - a może ma ktoś na zbyciu Nabyłem kręcioł tylko z 1 szpulą i teraz pojawił się problem Edytowane 27 Grudnia 2013 przez invictus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Wszelkie R4 z rozmiaru 3500 - 4000. Ja do Caldii Kix Custom 4000 mam zapasową od Daiwy Coastal 3500 i wszystko gra i buczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaSpinning Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 ja mam na zbyciu szpulę od Caldii KiX 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi