platynowłosy Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Witam Panowie W nr 10/2013 WMH jest artykuł Kamila Walickiego o wyprawie nad Arvidsjaur. Po wczorajszym spotkaniu Jerkbaita, temat wyjazdów wrócił z wzmożoną siłą, no i ten artykuł..Pytanie:Był ktoś tam? Widział? Miał ryby na kiju?Wiecie, kto to organizuje? Czy jest to wyprawa w własnym zakresie? PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Najłatwiej chyba napisać o Kamila bezpośrednio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Co do organizacji to jestem 100% pewien że wyjazdy do Arvidsjaur organizuje Eventur. Edytowane 28 Grudnia 2013 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Alku,Artykułu nie czytałem, przybliż, proszę, temat: interesuje Cię jezioro, czy rzeka? Jakie konkretnie? Ja uważam, że najlepiej się zorganizować we własnym zakresie - jechać dokładnie tam, gdzie chce się jechać. Jeżeli mogę coś doradzić - szukaj jak najczystszej wody. Nie wiem, jak Ty masz, ale ja nie lubię szwedzkich "brudasów" z zażelazionych bajor... Przy odrobinie inicjatywy można znaleźć naprawdę cudne, górskie wody Bardzo dużo można załatwić przez kommunę, nie tylko kupno zezwoleń, ale i namiary na lokalnych guide-ów i właścicieli domków/łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi