Voldemort Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Korci mnie ten P843...Czym kolego zastąpiłeś MHX-y ?Im więcej czytam tym mam większy mętlik w głowie. Dodam, że nie mam możliwości sprawdzenia organoleptycznie większości kijów na "sandaczowych" balnkach.Generalnie cały czas łowię na Poppinga (w jednym sezonie na P844 w następnym na P843, wcześniej wolałem troszkę dłuższe kije P903, P904) i na Mag Basa (842 i rzadziej 843)Choć w tym sezonie były zmiany, jednak w przyszłym pewnie wrócę do MHX'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Tytułowy P842-2MHX nie ma nic wspólnego z resztą Poppingów - zachowuje/pracuje zupełnie inaczej.Dla mnie to taki lżejszy o numer MB842 (opisałbym go jako MB841-2MHX) - choć to tylko moje zdanie i pewnie wielu by się z nim nie zgodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Jacku od ilu ten popping startuje od dołu w Twoim odczuciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi