popper Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Moc się obniży? A to dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Im niżej blanku tym większa moc jest generowana, jeśli utniemy pół dolnika, wędka będzie mieć mniej mocy od wędki na całym blanku, jeśli pójdziemy dalej i zrobimy wędkę tylko ze szczytówki mocy będzie jeszcze mniej..itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Coś dla zwolenników St Croix, Legend Extreme w moim wydaniu 5S63MXFNiteczka dobrana idealnie Uchwyt i cała reszta tak jak lubię, dolnik krótki ale po co dłuższy jak wyważenie na rancie szpulki uzyskałem.Przelotki torzite, od 16.. w tunelu jedna więcej niż w standardzie żeby więcej wyciągnąć ze szczytu i tam zamotałem czwórki.Co więcej.. wyszła fajna szpada ale co potrafi tak na prawdę okaże się nad wodą.Kijek wyszedł niecałe 90g więc 15g lżej od oryginału. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Fajnie wyszedł .Daj znać jak potestujesz jakie ciężarki ogarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Chciałbym żeby to było i 15g z ES4 w pełnym komforcie.Jutro jakieś testy uskutecznię tylko nie wiem gdzie bo delegacyjnie przebywam w Grudziądzu a taki króciak na Wiśle to może być kiepski pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Witam, mam pytanie co to za nr nitki i jakiej firmy?Pozdrawiam,Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 ProWrap 413 Island LagoonByłem mocno zaskoczony efektem po lakierowaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwizer Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) A można wiedzieć gdzie kolega nabył nitkę? Mam kilkanaście blanków st.croix które przwiozłem sobie ze stanów i powoli muszę się za nie zabrać Gromadzę pomalutku komponenty. Nitka to czysty nylon? Udało się idealnie z tym kolorkiem. Gratulacje. Edytowane 24 Lipca 2015 przez pwizer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Dzwoń do Roberta z BRC, może jeszcze ma. Zwykły nylon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwizer Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Dzięki:)TarłośProWrap 413 Island LagoonByłem mocno zaskoczony efektem po lakierowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 (edytowane) Fajnie wyszedł .Daj znać jak potestujesz jakie ciężarki ogarnia. Zabrałem kijek na testy nad Wisłę i wcale nie odczuwałem dyskomfortu łowiąc takim króciakiem z główek. I byłbym zachwycony gdyby nie fakt że muszę uchwyt 'poprawić' bo trzeszczy przy każdym wyrzucie.. Czułość jak dla mnie rewelacyjna. Łowiłem 10-17g + 3" i 4" i tu pełen komfort. Kijek zapracował dwa razy, raz prawdopodobnie nieduży sandacz ale wypiął się i sumka trafiłem ale fotki nie wrzucę bo do forumowego minimum mu dużo brakowało Martwi mnie ten uchwyt, jutro spróbuję coś na to poradzić.. Edit: zaślepka fuji dostała luzów, musiałem ją zdjąć i wkleiłem ponownie, póki co jest dobrze Edytowane 25 Lipca 2015 przez shavt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 jeden skład jak widzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Wojtek, to chyba ten moment że dorosłem do jednoskładów A tam jeden skład to nie taki problem, tuba od systemów rynnowych 63mm i pojechał ze mną w trasę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marxxl5 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Cześć. Szybciutko temat ogarnąłeś. Fajny extremista wyszedł. Odezwij się jak będziesz na Warmii, chętnie bym porównał do fabrycznych produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) Mariusz jak będę na Warmii to się odezwę Fartowna extremka wyszła. I pierwszy zed który postanowił ją ponaginać. edit: łowiłem nawet 20g+ES4, ale to już lekko poza komfortem, najrozsądniej radzi z główkami 10-15g. Edytowane 26 Lipca 2015 przez shavt 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) Wojtek, to chyba ten moment że dorosłem do jednoskładów A tam jeden skład to nie taki problem, tuba od systemów rynnowych 63mm i pojechał ze mną w trasę No i ja zaczynam dorastać do jednego składu taki 190 centa bedzie w sam raz Wyjazdy widać Ci służą bo i rybki dopisują , w szwecji dopiero byś dał popis . Edytowane 27 Lipca 2015 przez j-23 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 A jakoś tam po swojemu i trochę niedbale ale się podpisałem a przy okazji i firmowe logo się pojawiło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Co tak oszczednie, daj wiecej zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Coś tam było kilka postów wyżej Dzisiaj ponaginam to coś dorzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Kilka fotek z ugięciem.. 10lb od St Croix to nie jest phenixowe 10lb, a już na pewno nie 10lb od matagi, tu drzemie większa moc, 1,5kg podniosłem bez strachu. Fotki kolejno 50, 100, 200, 300, 400, 500, 1000, i dokładnie 1560g. Nie wiem czy coś nie namieszałem ze spacingiem, kolejne odległości od szczytu 6-7,5-10-12-14-17-20-24Teraz bym małe korekty wprowadził ale co tam, kijek łowi i cieszy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwizer Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Oj. Nie wiedziałem ze ten blank tyle potrafi. Foty ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Kilka fotek z ugięciem.. 10lb od St Croix to nie jest phenixowe 10lb, a już na pewno nie 10lb od matagi, tu drzemie większa moc, 1,5kg podniosłem bez strachu. Fotki kolejno 50, 100, 200, 300, 400, 500, 1000, i dokładnie 1560g. Nie wiem czy coś nie namieszałem ze spacingiem, kolejne odległości od szczytu 6-7,5-10-12-14-17-20-24Teraz bym małe korekty wprowadził ale co tam, kijek łowi i cieszy.Jakbyś ocenił CW tego kija względem Super Shora LL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 SS to cienki delikatny szczyt, tam max to 10g+3'ES. STC bez problemu 15g+ 4'ES ale i 20g to nie jakiś problem w podbicu tylko rzut zachowawczy bo blank sztywny i ładuje się tylko szczytem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 A z dołu będą podobne, czy STC potrzebuje zdecydowanie więcej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi