Dano-G Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 no nie... Bartek, jak mogłeś.... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Poniosło mnie w życiu takiego pstrąga nie widziałem Jutro tam wrócę z posklejanym kijkiem, piękne dzikie jeziorko.. ten siadł w piątym rzucie może są większe bo szczupaki tylko w kategorii ilość dopisują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 trzymam kciuki i chciałbym zobaczyć większą rybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 No niestety Bartek dałeś ciała po pełnej linii. Ale zdaję sobie sprawę ,że czasami emocje biorą górę nad rozsądkiem.Nie Ty pierwszy i nie ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Taka trochę "japońśka" sztuka holowania:) https://www.youtube.com/watch?v=Ngjs0UsiB6s Edytowane 14 Maja 2016 przez Gadget 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Gdybyś nie złapał lewą ręka w połowie, przy tak granicznym kącie, to pewnie by wędka wytrzymała, bo dolnik przejąłby to obciążenie. Przesuniecie punktu podparcia spowodowało, że ta sama siła przyłożona była do krótszego i o wiele słabszego ramienia. Trrrraaaaaaaachh Tak mnie się to widzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 29 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) Dawno nic nie wrzucałem, nie mam czasu na kręcenie.Pochwalę się jedną przeróbką z tego roku.Extremka 70MLF skrócona do 2m prosiła sie o lepszy balans.Dostała nowe korki i komfort łowienia wzrósł nieporównywalnie. Niby waga 16g+ a zestaw jakby lżejszy Edytowane 29 Października 2016 przez shavt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Co to za insert? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Bo o TO !!!! właśnie chodzi . Nie waga (choć też jest ważna), ale właśnie wyważenie grą pierwsze skrzypce - przynajmniej u mnie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 29 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Co to za insert? Snakewood od mistrza @Ark70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Wystarczyłby 10g-15g kapsel i wędka nie straciłaby sportowego charakteru.Moim zdaniem po przerobce wygląda nie za bardzo,ale to sprawa gustu i to tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Mam nadzieję że się Tomek nie obrazi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi