norbertkrakow Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Witammoże się spotkamy i poznamy w nowym roku.Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Tylko kto by to zorganizował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ja mogę spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Kurka widzisz, tak to jest nie ma chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Ja się piszę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Również jestem jak najbardziej na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 No i co ucichło. Ehhh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Nie dziw się, większość kraju ma daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 E tam ucichło , z paroma osobami regularnie się widuję paru ciekaw jestem więc jak tylko znajdę czas ,chętnie wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szikaka181 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ja się pisze na takie spotkanie. Norbert tylko jak to widzisz nad wodą z wędką czy w knajpie z butelką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ja zapraszam na 2 metry w CK Browar, co Wy na to? Np. 30 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Do Krakowa bliżej niż do Wa-wy, mogę spróbować dojechać. Ale sądzę, że tak z 10 osób by się przydało zebrać Edyt: literówka Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 JAk spotkanie to tylko nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Normalnie jak sujki za morze się nie możemy zebrać. Zaproponujcie jakiś konkret. Ja jestem elastyczny Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez K-Pon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommik Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Z organizacją zazwyczaj jest problem Ale jakby co to się piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Faktycznie, strasznie to idzie. Jak po gruzie. To może ja zaproponuję coś konkretnego - 1 Maja jezioro Żywieckie. Na jeziorze Jazie i Bolenie - w tym kilka rekordów Polski, można z brzegu lub z łodzi, dla spragnionych blisko do browaru ( ), a na zakończenie wędkowania spotkanie w pensjonacie "Rybak", będzie kilku lokalnych sympatyków jerkbaita - zapraszam. Kto przyjedzie?Na priv podam nr telefonu, zapewniam pomoc w "ogarnięciu" jeziora, podpowiem co i jak czyli nie znający jeziora też mogą połowić. Aha, szczupak ma okres ochronny do końca maja, okonie już wytarte i biorą. Tak słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 1-szego jadę z Kolegami na inną zaporówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ja się piszę na spotkanko ale... 1 maja odpada Już mam zaplanowane spotkanie z rybkami nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Faktycznie, strasznie to idzie. Jak po gruzie. To może ja zaproponuję coś konkretnego - 1 Maja jezioro Żywieckie. Na jeziorze Jazie i Bolenie - w tym kilka rekordów Polski, można z brzegu lub z łodzi, dla spragnionych blisko do browaru ( ), a na zakończenie wędkowania spotkanie w pensjonacie "Rybak", będzie kilku lokalnych sympatyków jerkbaita - zapraszam. Kto przyjedzie?Na priv podam nr telefonu, zapewniam pomoc w "ogarnięciu" jeziora, podpowiem co i jak czyli nie znający jeziora też mogą połowić. Aha, szczupak ma okres ochronny do końca maja, okonie już wytarte i biorą. Tak słyszałem W innym,póznejszym terminie bardzo chetnie bym wpadł. Jest szansa,ze oferta bedzie aktualna? Dobrą okazją do spotkana się może być Puchar Lajkonika;) Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Bluzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Oj tam, oj tam To zapodajcie jakiś termin Może być nad Żywieckim (zapraszam), może być w Krakowie. Ale dajcie termin. I miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja w późniejszym terminie też chętnie bym wpadł nad Żywieckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 To co - Żywieckie 10-go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommik Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 To co - Żywieckie 10-go? 10 V będę na szkierach, więc (przynajmniej dla mnie) pupa bladaMoże Żywieckie zaplanujmy w czerwcu, coby szczupaki wchodziły w grę? Szczerze mówiąc nigdy tam nie byłem a chętnie bym spróbował.Jak jest ze strefą ciszy na jeziorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Jak jest ze strefą ciszy na jeziorze?Obowiązuje. Co do czerwca - będę łowił ja jeziorze, ale mam tyle (od dawna) poumawianych osób, że nie mógłbym Wam poświęcić czasu...Ale mam pomysł. Jutro napiszę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 A jak wygląda sprawa wypozyczenia lodzi na zywieckim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi