Skocz do zawartości

Spotakanie Jerkbait w Krakowie - co wy na to?

norbertkrakow

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Faktycznie, strasznie to idzie. Jak po gruzie. To może ja zaproponuję coś konkretnego - 1 Maja jezioro Żywieckie. Na jeziorze Jazie i Bolenie - w tym kilka rekordów Polski, można z brzegu lub z łodzi, dla spragnionych blisko do browaru ( ;) ), a na zakończenie wędkowania spotkanie w pensjonacie "Rybak", będzie kilku lokalnych sympatyków jerkbaita - zapraszam. Kto przyjedzie?

Na priv podam nr telefonu, zapewniam pomoc w "ogarnięciu" jeziora, podpowiem co i jak czyli nie znający jeziora też mogą połowić. Aha, szczupak ma okres ochronny do końca maja, okonie już wytarte i biorą. Tak słyszałem :)

Faktycznie, strasznie to idzie. Jak po gruzie. To może ja zaproponuję coś konkretnego - 1 Maja jezioro Żywieckie. Na jeziorze Jazie i Bolenie - w tym kilka rekordów Polski, można z brzegu lub z łodzi, dla spragnionych blisko do browaru ( ;) ), a na zakończenie wędkowania spotkanie w pensjonacie "Rybak", będzie kilku lokalnych sympatyków jerkbaita - zapraszam. Kto przyjedzie?

Na priv podam nr telefonu, zapewniam pomoc w "ogarnięciu" jeziora, podpowiem co i jak czyli nie znający jeziora też mogą połowić. Aha, szczupak ma okres ochronny do końca maja, okonie już wytarte i biorą. Tak słyszałem :)

W innym,póznejszym terminie bardzo chetnie bym wpadł. Jest szansa,ze oferta bedzie aktualna? :)

Dobrą okazją do spotkana się może być Puchar Lajkonika;)

Edytowane przez Bluzer

To co - Żywieckie 10-go?

10 V będę na szkierach, więc (przynajmniej dla mnie) pupa blada

Może Żywieckie zaplanujmy w czerwcu, coby szczupaki wchodziły w grę? Szczerze mówiąc nigdy tam nie byłem a chętnie bym spróbował.

Jak jest ze strefą ciszy na jeziorze?

Jak jest ze strefą ciszy na jeziorze?

Obowiązuje.

Co do czerwca - będę łowił ja jeziorze, ale mam tyle (od dawna) poumawianych osób, że nie mógłbym Wam poświęcić czasu...

Ale mam pomysł. Jutro napiszę więcej :)