Pawelek55 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Pogadać też czasem trzeba, nawet jeśli zdania są różne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Wyszło klawo biję brawo. Zastanawiam się, a gdyby tak przestawić kompresor na vacum to jak głęboką próżnię można by uzyskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Mam podobny zestaw, kosztował mnie 100zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Jasne, nie ma to jak wlasna inicjatywa, zakasanie rekawow i zrobienie czegos wlasnymi raczkami. Zastanawiam się, a gdyby tak przestawić kompresor na vacum to jak głęboką próżnię można by uzyskać? Odpowietrzalem swego czasu tym ustrojestwem zywice i silikon i dawal rade. Zywica byla dosc gesta. Parametorw nie podam bo robilem to raczej na zasadzie, zacznie odpowietrzac czy nie. Szybko sie dlawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio59 Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Witam, Do budujących zasilanie aero !!!W trakcie spaceru namierzyłem dwa zbiorniki ciśnieniowe nadające się do aero.Lokakalizacja Wawa, Majdańska róg Darłowskiej, przy garażach.... rano pewnie już będą na złomie Czapelska/Igańska .Trochę duże, bo 24 l ale jedno nabicie na półdnia roboty pzdrBodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Korzystając z trochę wolniejszej dla mnie pory roku i ja zmontowałem sobie cichy kompresor z agregatu lodówkowego spory zbiornik ciśnieniowy pochodzi od stara czy czegoś podobnego, dostałem od znajomego, agregat walał się po piwnicy. Dokupiłem presostat, zaworek zwrotny kilka króćców i wężyków z opaskami no i działa. Bije do 8 Barów. Z racji tego że mieszkam w bloku zależało mi na cichym sprzęcie, olejowy głośny kompresor mam w garażu. Nie maluję, będzie służył do pompowania kół w rowerach i jakiegoś przedmuchiwania przy majsterkowaniu. Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Wyszło klawo biję brawo. Zastanawiam się, a gdyby tak przestawić kompresor na vacum to jak głęboką próżnię można by uzyskać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi