siatkaz Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 A co i ja się pochwalę.Przynęty robię od około 3 lat. Głównie są to woblery. Trudno w moich przynętach dopatrywać się oryginalnego stylu bądź świetnego wykonania. Ot takie przeciętne wyroby wzorowane na wielu innych.Przynęt nie robię za wiele i wyłącznie na własne potrzeby choć zdarzy się że obdaruję któregoś z kolegów. Początki były bardzo trudne i średnio udane. Początki: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Głównym powodem że zacząłem było "jaziowanie". Na jednej wyprawie często pozbywałem się kilku sztuk wobków jaziowych kupowanych za ciężkie pieniążki, albo to na zaczepach albo w paszczy zębatych. Dodatkowo część "kupczych" wobków musiałem często nad wodą poprawiać. I tak zacząłem od maluchów. Jaziówki od 16 - 23 mm Edytowane 29 Grudnia 2013 przez siatkaz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Coś tam na klenia i jazia: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Pstrągi łowię głownie na ukręcone puchowce choć wobków też pod te rybki kilka zrobiłem Edytowane 30 Grudnia 2013 przez siatkaz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Wobki na bolka i kropka są świetne ! Gdybyś miał niewielką nadwyżkę, z chęcią odkupiłbym kilka sztuk na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Wobki na bolka i kropka są świetne ! Gdybyś miał niewielką nadwyżkę, z chęcią odkupiłbym kilka sztuk na testy No niestety z nadwyżką u mnie jest problem i chyba lepiej nie będzie. A jeśli chodzi o bolka to coś tam swego czasu stworzyłem a masa korpusów czeka na wykończenie - pewnie trochę poczekają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 A ryba która mnie ostatnio wciągnęła to brzana i pod nią będą najbliższe wyroby (nie licząc jazia oczywiście):Dotychczasowy brzanowy arsenał z tych co woda ich nie pochłonęła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Fajna robota. Zdjęcie z pierwszego posta z lewej strony na dole, te czarne w kropki jakbyś miał lub mógł zrobić to chętnie bym przygarną takie czarne w żółte kropki. Powodzenia w tworzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Widać spory progres, czyli jest nieźle, a będzie tylko lepiej.Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi