kokosz77 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Juz planuje nowy sezon i poszukuje obrotowek GLOWNIE na okonia , wzdrege , ewentualnie klenia. I tu zagryzka bo maja to byc obrotowki firmy jaxon , mam kilka sztuk jaxon lukris mini i jestem z nich bardzo zadowolony moze ktos ma jeszcze jakies inne modele sprawdzone z tej firmy. Prosze nie piszczie mi ze mam kupic meppsa black fury , czy tez D.A.M. effzett coca-cola bo tych mnam dosc , szukam czegos z jaxona a nie chce sie naciac jak na jaxon readera ktory strasznie cienko sie kreci.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/blystki-obrotowe-jaxon-g5-a22-p325.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Wiem gdzie kupic , chodzi mi o to czy ktos nimi lowi i jak sie sprawdzaja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Miałem kilka większych, ciężkich Jaxonów z paletkami typu Long. W sumie niewiele odbiegały jakością i łownością np. od Dragonów a cena znacznie niższa. Ze swojej strony polecam jeszcze obrotówki Mikado, śmieszna cena więc są świetne do zadań specjalnych. Przerzuciłem ich trochę i wszystkie działały jak trzeba a nawet łowiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 CZęść blach robi dla nich HRT Sprawdzone na okoniach według mnie to: Holo Reflex model Zephyr w rozmiarze 1 kolor F J i B (kolory podobne, ale to kombinacja moich najłowniejszych)Holo Reflex model Wolf w rozmiarach 0 i 1 kolor E i F (największe killery na Warciane okonie) Velta może i mała....może i ładna, ale nie kręci się - tych nie kupuj. PS : Wolę swoje wyroby, ale zephyr i wolf są bardzo łowne i mam je w swoich pudełkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebowski12 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Mi sprawdzają się te:http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/jaxon-classic-flash-holo-select-g5-a22-p325-k2878.htmlSzcaególnie miedziana na wysoką wodę na Warcie nie ma sobie równych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Lukris są- sprzedawane przez Jaxona - Reder dla mnie jest najlepszy. Nie wiem jak Tobie się nie kręcił - mi się kręci w rzece prowadzony wolno z prądem. Może trafiłeś jakiś felerny egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Velty miały spore problemy ze startem....trzeba było brać je na "zapych" przez szarpnięcie szczytówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 redery od nr 1 są ok. zerówki słabo pracują i gasną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Readery mialem 0 i to na wodzie stojacej - porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Każdą wirówkę da się poprawić, ale aby wiedzieć jak to zrobić, trzeba by napisać spory artykuł na ten temat.Jednak najważniejszą cechą każdej obrotówki jest jej natychmiastowy start i stabilna praca przy różnych prędkościach prowadzenia, inaczej jej właściwa prezentacja i tym samym skuteczność będzie marna.Łowię lukrisami mini i sprawdzają się znakomicie, także longopodobne przeciążone popery nr 3, które kupiłem już dość dawno temu.Natomiast Esoxy, są wykonane nieprawidłowo, widać, że ich twórca niewiele wie o pracy i przeznaczeniu tego typu obrotówek (z przednim obciążeniem).Innych nie mam tej firmy, wszystkie obrotówkowe tematy ogarniam rublexami, myranami meppsami i suissexami.Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi