Robert Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Szukam rozmiarówki haczyków jigowych Ownera. Tak konkretnie to interesuje mnie długość haczyków o numeracji 4. Może być dł. haka o innej numeracji to sobie jakoś to porównam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Szukam rozmiarówki haczyków jigowych Ownera. Tak konkretnie to interesuje mnie długość haczyków o numeracji 4. Może być dł. haka o innej numeracji to sobie jakoś to porównam. Dziwne, bo nawet na stronie Owner'a nie ma takich informacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Porządnie ma to zrobione Mustad. Są wzory haczyków i miarka do wyskalowania jeśli rozdzielczość ekranu jest inna niż oryginalna. Jak znam życie to 1/0 u Mustada to co innego niż 1/0 u Ownera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Robert
Szukam rozmiarówki haczyków jigowych Ownera. Tak konkretnie to interesuje mnie długość haczyków o numeracji 4. Może być dł. haka o innej numeracji to sobie jakoś to porównam.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi