bronzo Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Na poniższych zdjęciach część z woblerków jakie wykonałem w pierwszej połowie mijającego roku. Wszystkie lipowe, każdy indywidualnie doważany, prawie każdy ma na koncie rybkę. Ręcznie malowane akrylkami; lakieru tak koło 8 warstw. Mniej więcej połowa to modele tonące, ale znajduje się też kilka neutralnych i na takie najbardziej lubię łowić. Przeznaczenie to oczywiście pstrąg choć trafiają się inne gatunki. Wykonanie serii 4 woblerów (bo teraz po tyle robię) to kawał czasu - jakieś 3-4 tygodnie, a w przeliczeniu na godziny to nie przesadzę jak napiszę 4 może 5 h/szt. chociaż muszę to kiedyś zmierzyć. Teraz biorę się za modele łamane. Edytowane 30 Grudnia 2013 przez bronzo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronzo Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Jeszcze coś z nowych. Te dwa na samym dole to też jakieś stare. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Bardzo ładnie pomalowane super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Fajne, takie jakieś grzeczne i z umiarem. A przy tym wyglądają na łowne, mogą pstrągom przypaść do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 No super wyglądają. I tworzone pewnie z myślą o naszych podkarpackich rzekach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wobki przykuwają oko, nie ma co. :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Sprawiają bardzo pozytywne odczucia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wizualnie bardzo fajna i ładna robota i fajnie że już połowiły rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Lokalizacja - Nowy Sącz...Tyle fajnych wspomnień... Tyle magicznych miejsc...I tylko "rzut beretem" od Pienin, Czorsztyna, Popradu, Rożnowa i Czchowa, czy Łososiny. A przez okno widać spławy dunajeckich głowacic i boleni. Ech, życie za krótkie, by to wszystko dokładnie obłowić. Ale trzeba próbować Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 To nie Nowy Sącz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 To nie Nowy Sącz O kurczaczki, a ja się tak rozmarzyłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Piękne woblery gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 O kurczaczki, a ja się tak rozmarzyłem Nowa Sól tyż nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Przyjemne dla oka i widać, że nie przypadkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Podkarpackie najlepsze. Chętnie przytulę kilka przed sezonem pstrągowym. Czy jest takowa możliwość (pozdrawia Mielczanin). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronzo Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 @K-Pon na razie nie przewiduję ich sprzedawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Warto było spróbować. Jak zmienisz zdanie daj znać. :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 a mnie też zauroczyły)))ładne wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 hejka no nie przypadkowe te wobki to na pewno:)fajnie wyglądają a co do wyglądu to pewnie była jakaś inspiracja ja ją widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Piękne woblery, podziwiam ludzi malujących przynęty pędzelkiem, ja bym nie miał cierpliwości Nowa Sól tyż nad wodą Przepraszam bardzo a od kiedy Nowa Sól leży w Podkarpackim? Edytowane 31 Grudnia 2013 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Piękne woblery. Widać ze włożono serce w ich stworzenie najbardziej podobają mi sie te z pierwszej fotki. Z chęcią bym na nie polowil kropy ale widziałem wyżej ze nie na sprzedaż Pozdrawiam Melek z podkarpacia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Wszyscy słodzą, to ja też - miodne wobki. Widać że robione z wyczuciem, fajnie dobrane kolory. Bardzo mi się podobają oczy (czerwone) - własna technika, czy podmalowane kupne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Cześć Piotrze! Fajnie, że zdecydowałeś się pokazać swoje malowanki Widzę, że klenie już całkiem odpuściłeś dla pstrągali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronzo Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Tak wyszło Kubuś. Planuję w przyszłym roku sprawdzić te wobki na lubelskich rzeczkach.A oczy oczywiście kupne najzwyklejsze, podrasowane perłowymi akrylkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 super wobki, co to za farbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi