motylW1 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Witam. Chciałem zasięgnąć informacji na temat woblerków pana Pawła Grzecznika (zrobionych oklo 6 a może i więcej lat temu).Mam zamiar je kupic ,ale nie sa tanie ,mają wymiary od 1.5 do 3 cm . Czy ktoś łowił na takie wobki jazie ,klenie? Jeżeli tak to poproszę o szczerą podpowiedź, czy warto.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Jeśli cena jest wygórowana to lepiej napisz do Pawła i zamów kilka nowych a cena podejrzewam mile Ciebie zaskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Warto mieć te woblery . Jak napisał Guciolucky również proponuję kontakt osobisty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Ja używam wahadełek PG - zamawiałem je bezpośrednio - jestem zadowolony. Dobrze wykonane - myślę że z wobków bedziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi