rognis_oko Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Chciałbym ogłosić nowy konkurs jerkbait.pl Konkurs polega na przesłaniu do naszej redakcji najpiękniejszego zdjęcia bolenia. Zasady konkursu:- konkurs trwa od 01.05.2006 do 30.06.2006. Jednak spóźnialscy mogą przesłać zdjęcia do 05.07.2006. 05.07 to ostateczny termin nadesłania zdjęcia.- boleń może być złowiony metodą spinningową lub castingową (innych metod nie dopuszczamy).- liczą się tylko zdjęcia boleni złowionych w okresie maj-czerwiec 2006 roku.- na zdjęciu musi być łowca wraz z rybą.- zdjęcia boleni należy przesyłać na mój adres mailowy: rognis_oko@jerkbait.pl- rostrzygnięcie kokursu nastąpi na forum w dniu 10.07.2006 (w jury zasiadają redaktorzy jerkbait.pl). Nagrodą za zwycięstwo w konkursie jest umieszczenie najlepszego zdjęcia w jednym z artykułów o boleniach w Wiadomościach Wędkarskich oraz zestaw 4 sprawdzonych killerów boleniowych. Zapraszam do udziału w konkursie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Szkoda, że łowca musi być Wszystkie przyzwoite rapy złowiłem jak byłem sam nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Witek, przesyłaj bez łowcy. Ten sezon nazwałem boleniowym więc chcętnie popatrzę na jakieś fajne rapy. Tak więc wrzucaj na stronkę. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsoxRules Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Niech no tylko Kierownik z PW się o tym dowie... To mistrz nad mistrzami jeśli o bolenia chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 @Esox, rozumiem, że chodzi ci o Roberta Hamera? Kierownik to mój boleniowy idol! A do tego mistrz fotografii. Jego zdjęcia z rapami to poezja... @Witek, w nowym sezonie rapowym, zabieraj aparat i spróbuj robić zdjęcia samowyzwalaczem. Prawie w każdym aparacie coś takiego jest.Jak jestem sam na rybach to czasami muszę zrobić sobie tak zdjęcie i można tak zrobić dobrą fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Próbowałem kilka razy ale zawsze wychodziła lipa. Ale samych boleni (nawet w wodzie) trochę powinno się znależć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Witam,By podgrzać toszeczkę atmosferę oraz zachęcić forumowiczów do przesyłania zdjęć postanowiłem też ufundować komplet unikalnych przynęt. Na czym polega ich unikalność? Hmmm ... ano na tym, że pochodzą one z kraju kwitnącej wiśni. Dwie przynęty o aerodynamicznych właściwościach, fantastycznej i niepowtarzalnej akcji, z zaawansowanym system balastu (wzdłużnym i poprzecznym). I co jeszcze fajne ... wydaje mi się osobiście, że jeszcze żaden polski boleń nie widział takiej przynęty. Zdradzę tylko firmę, z której to będzie pochodziło: megabass. Zapraszam wszystkich chętnych do uczestnictwa w konkursie. Będzie to na pewno świetna zabawa. PozdrawiamRemek P.S.A ja mogę wystartować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_roy Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Super super super Wprawdzie zazwyczaj na rrapy chodzę sam to jednak może uda sie kiedyś fotę strzelić To mój ulubiony przeciwnik numero uno Potem to już belonki i inne płetwiaki łuskowate Pozdrawiam Tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witaj Tomaszku :D:D Tyyy chodź porobimy zdjęcia mew atakujących boleniowy wobler i zgarniemy główne nagrody Albo lepiej - DAMY MEWIE się złapać i taki hol sfotografujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witaj na forum @tom_roy ! Napiszesz cos wiecej o swoich wedkarskich zainteresowaniach? Gdzie lubisz lowic, jakie ryby, jakie przynety - ciekawie zabrzmialo z tymi belonami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 ... przemyślałem sprawę. Ciężko będzie ale warto spróbować: Wobler ma w dziobie mewa, już... już... startuje z wody a za nią bolek wściekły Takich atrakcji to na nizinach nie mają hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Friko - wkleiłem coś na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 @Tom, @Lasso, zachęcam do wzięcia udziału w konkursie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 No to generalnie cool bo ja co roku spędzam wakacje w Wisełce więc może doradzicie mi konkretnie gdzie wyskoczyć na bolenie w tamtych okolicach. Tylko .... zdnając siebie .... jak na każdych wakacjach będę miał problem ze zrealizowaniem swoich planów Pożyjemy zobaczymy! Witam serdecznie i zapraszam do wymiany informacji. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Idziesz np pod most w Dziwnowie i rzucasz. Jak mewa atakuje wobka to przestajesz skręcać, żeby utonął. Jak zanurkuje to holujesz mewę. Bolki widziałem też pod mostem w Karsiborzu, ale tylko raz. Waliły jak oszalałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 lasso z tymi zdjeciami to nie badz tkai niesmialy.. smialo na forum .. zapraszamy, inni tez chetnie lukną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 w Dziwnowie byłem tylko kilka razy, nie złowiłem ani jednego bolenia, ale mewę z wobkiem w dziobie sfotografować mogłem kilka razy - zrobię fotki w maju. Obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_roy Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Tiaa te pierzaste messerschmity są wkurzające nauczyły sie że bolen drobnice podgania i tam gdzie bolenie tam i one trzeba uważać bo latawiec to nic przyjemnego i dla wedkarza i dla ptaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 a do tego strasznie dziobią po łapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_roy Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 mam metodę ptaszek pod pachę i palec w dziobek (to przy tych wiekszych) lub po prostu czasem wystarczy dać im palec w dziób i sie uspokajają i tylko patrzą a ich wzrok mówi teraz cię mam i mozńa w spokoju odczepiać i odplątywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Konkurs boleniowy ) spróbuję może złowie jakąś przyzwoitą rapkę))W zeszłym roku miałem taką pod 6,5 kg. Zdjęc z bolkami mam sporo. Pozdrawiam Tomek Sulej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Witaj Tomek! A co do rapki to ja już wiem, jakie wszyscy zrobią gały na Twoje foty... Drodzy Forumowicze - Tomasz Sulej - Mistrz łowienia boleni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Hej Tomek. Jaki tam mistrz, mam farta do tych ryb:)no i troche zdrowi zjadłem n ich rozpracowniu. W zeszłym roku znalazłem piekną rafke gdzie jest sporo dużych bolków. Całe szczescie, że dostepna jest tylko z łodki z brzegu bez szans. Wpadnij czasem na zawody, pogadamy. Pozdrawiam Tomek Sulej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Cześć Tomku,Nie czekaj na konkurs proszę tylko podgrzej atmosferę jakąś fotką. Witam przy okazji na forum i przyjemności! Pozdrawiam serdecznieRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi