Skocz do zawartości

Konkurs - zdjęcie bolenia - maj/czerwiec 2006

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym ogłosić nowy konkurs jerkbait.pl

Konkurs polega na przesłaniu do naszej redakcji najpiękniejszego zdjęcia bolenia.

Zasady konkursu:

- konkurs trwa od 01.05.2006 do 30.06.2006. Jednak spóźnialscy mogą przesłać zdjęcia do 05.07.2006. 05.07 to ostateczny termin nadesłania zdjęcia.

- boleń może być złowiony metodą spinningową lub castingową (innych metod nie dopuszczamy).

- liczą się tylko zdjęcia boleni złowionych w okresie maj-czerwiec 2006 roku.

- na zdjęciu musi być łowca wraz z rybą.

- zdjęcia boleni należy przesyłać na mój adres mailowy: rognis_oko@jerkbait.pl

- rostrzygnięcie kokursu nastąpi na forum w dniu 10.07.2006 (w jury zasiadają redaktorzy jerkbait.pl).

Nagrodą za zwycięstwo w konkursie jest umieszczenie najlepszego zdjęcia w jednym z artykułów o boleniach w Wiadomościach Wędkarskich oraz zestaw 4 sprawdzonych killerów boleniowych. :D

Zapraszam do udziału w konkursie.

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

@Esox,

rozumiem, że chodzi ci o Roberta Hamera? Kierownik to mój boleniowy idol! :mellow:

A do tego mistrz fotografii. :D Jego zdjęcia z rapami to poezja...

@Witek,

w nowym sezonie rapowym, zabieraj aparat i spróbuj robić zdjęcia samowyzwalaczem. Prawie w każdym aparacie coś takiego jest.

Jak jestem sam na rybach to czasami muszę zrobić sobie tak zdjęcie i można tak zrobić dobrą fotkę. :D

Witam,

By podgrzać toszeczkę atmosferę oraz zachęcić forumowiczów do przesyłania zdjęć postanowiłem też ufundować komplet unikalnych przynęt.

Na czym polega ich unikalność? Hmmm ... ano na tym, że pochodzą one z kraju kwitnącej wiśni. Dwie przynęty o aerodynamicznych właściwościach, fantastycznej i niepowtarzalnej akcji, z zaawansowanym system balastu (wzdłużnym i poprzecznym). I co jeszcze fajne ... wydaje mi się osobiście, że jeszcze żaden polski boleń nie widział takiej przynęty. Zdradzę tylko firmę, z której to będzie pochodziło: megabass.

Zapraszam wszystkich chętnych do uczestnictwa w konkursie. Będzie to na pewno świetna zabawa.

Pozdrawiam

Remek

P.S.

A ja mogę wystartować :mellow:

• 2 tygodnie później...

No to generalnie cool bo ja co roku spędzam wakacje w Wisełce więc może doradzicie mi konkretnie gdzie wyskoczyć na bolenie w tamtych okolicach. Tylko .... zdnając siebie .... jak na każdych wakacjach będę miał problem ze zrealizowaniem swoich planów :mellow: Pożyjemy zobaczymy!

Witam serdecznie i zapraszam do wymiany informacji.

Pozdrawiam

Remek

• 1 miesiąc temu...

Hej Tomek. Jaki tam mistrz, mam farta do tych ryb:)no i troche zdrowi zjadłem n ich rozpracowniu. W zeszłym roku znalazłem piekną rafke gdzie jest sporo dużych bolków. Całe szczescie, że dostepna jest tylko z łodki z brzegu bez szans. Wpadnij czasem na zawody, pogadamy. Pozdrawiam Tomek Sulej