Skocz do zawartości

Konkurs - zdjęcie bolenia - maj/czerwiec 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Dzisiaj moje myśli cały czas krążyły koło tematu ligi boleniarzy :D zorganizowanej na jerkbaicie. Można by łowić cały rok i na koniec byśmy zorganizowali jakieś zakończenie ... z prezentami (konkurs) itd. Liga boleniarzy .... :D Co Wy na to?

Pozdrawiam

Remek

Hej Tomek. Jaki tam mistrz, mam farta do tych ryb:)no i troche zdrowi zjadłem n ich rozpracowniu. W zeszłym roku znalazłem piekną rafke gdzie jest sporo dużych bolków. Całe szczescie, że dostepna jest tylko z łodki z brzegu bez szans. Wpadnij czasem na zawody, pogadamy. Pozdrawiam Tomek Sulej

Hej, Tomaszku, skoro i tak na naszych zawodach zawsze mnie lejesz (i innych też) to chyba już nie przyjadę :mellow: A tak serio to wypatruję maja bo Cię chcę zaskoczyć mile czymś :D Więc do zobaczenia nad wodą. Idę spać bo jutro zawody nad Parsętą. O ile wstanę (gości mam brrr) :mellow:

Piotruś z tego co pamietm Woliniaki pokazali klase na Osinowie :D Piekne były te bolenie grube jesienne rapy......Wstawiam jeszcze kilka ciekawszych fotek moich rapek. Mam nadzieje, że odm zeszłego roku sobie jeszcze troche podrosły. Szkoda tylko, że zdjecia sa w kiepskiej rozdzielczosci.

post-186-1348913180,6148_thumb.jpg

post-186-1348913180,6913_thumb.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...