admin Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Tomku,Tu jest odpowiedni wątek dla Twojego pierwszego zdjęcia http://jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=531Zapraszam! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Jak tylko się uporam z jaziami i kleniami to wezmę udział w konkursie. Szkoda, że takowego nie ma jesienią, wtedy odpuszczam kleniom i jaziom, a biorę sie za bolenie:(Ale postaram sie napewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Dzisiaj moje myśli cały czas krążyły koło tematu ligi boleniarzy zorganizowanej na jerkbaicie. Można by łowić cały rok i na koniec byśmy zorganizowali jakieś zakończenie ... z prezentami (konkurs) itd. Liga boleniarzy .... Co Wy na to? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 No tak ...nadeszla boleniowa grypa , coraz wieksza grupa zakarzona wirusem 80cmCKB , pierwsze objawy ; metny wzrok , trzesace lapki , miekkie nozki and pusty portfelik szczupakom w to graj , bedzie wiecej luzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Zgodnie z prośbą Tomka wstawiam fotki jego zdobyczy z ubiegłego roku. Miejmy nadzieję, że wrzuci od siebie troche szczegółów odnośnie okliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 i jeszcze jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Jutro Mifek wrzuci jeszcze kilka innych fotek.........postaram sie opisac po krótko jk i na co łowie. Na dzisiaj juz koncze zonkla czeka obowiazki wzywają Pozdrawiam Tomek Sulej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 tomek ty spryciarzu,zwąchałeś konkurs i już jesteś. powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 A te bolenie łapiesz po Polskiej stronie czy Niemieckiej? Moje bolenie teraz tak wygladająPozdrawiam WISNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Kogut to jest bardzo dobre pytanie <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Hej Tomek. Jaki tam mistrz, mam farta do tych ryb:)no i troche zdrowi zjadłem n ich rozpracowniu. W zeszłym roku znalazłem piekną rafke gdzie jest sporo dużych bolków. Całe szczescie, że dostepna jest tylko z łodki z brzegu bez szans. Wpadnij czasem na zawody, pogadamy. Pozdrawiam Tomek Sulej Hej, Tomaszku, skoro i tak na naszych zawodach zawsze mnie lejesz (i innych też) to chyba już nie przyjadę A tak serio to wypatruję maja bo Cię chcę zaskoczyć mile czymś Więc do zobaczenia nad wodą. Idę spać bo jutro zawody nad Parsętą. O ile wstanę (gości mam brrr) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Aaaaaaaa kurde - jeszcze jedno - przypominam, że mi obiecałeś dobrą wyprawę na bolki :> nie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 ... wpół do drugiej, o piątej muszę wstać, czyli nie jadę nad Parsętę. Upili mnie jednak buraki..... Echhh te niewędkarskie towarzycho - za grosz zrozumienia Dobranoc all! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Piotruś z tego co pamietm Woliniaki pokazali klase na Osinowie Piekne były te bolenie grube jesienne rapy......Wstawiam jeszcze kilka ciekawszych fotek moich rapek. Mam nadzieje, że odm zeszłego roku sobie jeszcze troche podrosły. Szkoda tylko, że zdjecia sa w kiepskiej rozdzielczosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Dla zainteresowanych podaje link swojej galerii http://foto.rybieoko.pl/galerie_prywatne/tomek_sulej_moje_od rzanskie_lowiska chyba mnie Adminio podonią za te rapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 5 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 @Tomek, witaj na naszym forum. Mam nadzieję, że będziesz często do nas zaglądał. Piękne rapy! Gratuluję.Zapraszam do wzięcia udziału w konkursie na najpiękniejsze zdjęcie z boleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Witaj Sebek. Wezme udział w konkursie, ale musze dodac, że jestem kiepskim fotografem. Mam nadzieję, że bedzie co pstrykać w tym roku. Pozdrawiam Tomek Sulej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Cześć,Przypominam ... naładujcie baterie przed wyjściem nad wodę w długi weekend i koniecznie zabierzcie aparat! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Chciałbym przypomnieć, że 01.05 rozpoczął się konkurs na najpiękniejsze zdjęcie bolenia. Na zdjęcia czekam pod adresem:rognis_oko@jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Przypominam, że 05 lipca upływa termin nadsyłania zdjęć na konkurs.Zachęcam gapowiczów, bo jest już sporo ładnych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Ogłaszam koniec możliwości przesyłania zdjęć na konkurs na najpiękniejsze zdjęcie z boleniem.Chciałbym poinformować, iż dostaliśmy 32 zdjęcia. Wyniki konkursu ogłosimy w ciągu 10 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 A czy pokazecie wszystkie fotki, zebysmy mogli sobie popatrzec, co odrzuciliscie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 @Luko, oczywiście, po ogłoszeniu zwycięzcy umieścimy wszystkie zdjęcia na stronie głównej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Chciałbym poinformować wszystkich, że oficjalne wyniki konkursu na najpiękniejsze zdjęcie bolenia, ukażą się we wtorek 18.07.2006 na stronie głównej jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi