MGOR Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 a wszystkie zdjecia tez bedzie mozna obejrzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 sorry, piatek dzis, znam odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Tak, wszystkie zdjęcia będą zaprezentowane. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Cześć,Zapraszam wszystkich na stronę główną jerkbait.pl. Tam znajdziecie podsumowanie konkursu fotograficznego - Zdjęcie bolenia. Gratuluję zwycięzcy oraz dziękuję wszystkim uczestnikom konkursu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Przyłączam sie do gratulacji dla wszystkich uczestników, a zwycieżcy w szczególnosci. Choc szczerze przyznam, ze moje typy troche inne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Podaj Twoje typy - jestem ciekawy. Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Podaj Twoje typy - jestem ciekawy. Remek Pozwolisz, ze zostawie to dla siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Oczywiście. Wśród nas, tak jak napisałem, również były podzielone zdania. Każdy miał za zadanie wybrać trzy a następnie przyznawaliśmy punkty. Łączną notą wygrało właśnie zdjęcie Tomka PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Ale Tomek oszukiwał gdyby chodził ze mna na ryby napewno by takich ładnych zdjęć nie zrobił Mi najbardziej pasuje zdjecie nr.5 - kimacik i ciekawe pokazanie ryby ... jak sie domyślam zdjęcie również autorstwa Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Serdecznie dziękuję wszystkim za udział w konkursie. Dostaliśmy od was sporo pięknych zdjęć. Gratuluję Tomkowi wygrania konkursu! Brawo. p.s. chciałbym dodać, że w punktacji końcowej, zdjęcie Tomka prześcignęło kolejne aż o 6 punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Ja podobnie jak Jarokowal uwazam ze 5 jest najciekawsza, ale to chyba i tak nie zmieniloby fakty, ze wygral Tomek. Oczywiscie gratuluje udanych fotek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Wszystkim gratuluje ladnych zdjęc a najbardziej zwycięzcy za kunszt jakim się wykazal robiąc te zdjęcia.Ja widzialem troszkę inną kolejność ale przychylam się do decyzji juri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Ale chyba nie ulega watpliwosci kto wygrałby gdyby wziąć pod uwagę ilość złowionych i pstrykniętych boleni Gratulacje za piękne rybki i fotki dla wszystkich biorących udział w konkursie a szczególnie dla zwycięzcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Ojej jestem wzruszony , chciałbym podziękować , panu prezydentowi , wizażystce, modelom , boleniom , przyjaciołom , chciałbym pozdrowić rodzine i znajomych , jej nie mogę napisać nawet jednego słowa , wzruszenie odbiera mi głos , obiecuje ratować świat i lasy tropikalne , oraz bolenie bez nich nie byłoby tego sukcesu ... upss to chyba nie ten konkurs i nie ta mowa <_< <_< <_< .... Zgłaszam wniosek o zabranie wędki Andrzejowi <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłaszam wniosek o zabranie wędki Andrzejowi <_< Popieram, ten Pan już w tym roku limity wykorzystal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłaszam wniosek o zabranie wędki Andrzejowi <_< Popieram, ten Pan już w tym roku limity wykorzystal Cała ekipa limit już wykorzystała PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Teraz pozostaje już im tylko aparat i fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Teraz pozostaje już im tylko aparat i fotki A ... mifek, może dokonamy konfiskaty sprzętu fotograficznego Mnie się przyda, chociaż możemy się podzielić. Co Ty na to? Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 ja tam w sumi ebardzo chętnie ale chyba nie mialbym serce zabronic im lowic w tym roku i do tego jeszcze foto zabawki zabrac... chlopakom chyba tylko znaczki by zostaly. Ale za to ich kobiety pomniki by nam chyba postawily <_< <_< <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 ... Ale za to ich kobiety pomniki by nam chyba postawily <_< <_< <_< <_< <_< <_< Nie chyba tylko na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Witajcie. Chciałbym przypomnieć, że nagrodą w konkursie na najpiękniejsze zdjęcie z boleniem było umieszczenie zwycięzkiego zdjęcia w wędkarskiej gazecie. W tegorocznym czerwcowym numerze Wiadomości Wędkarskich umieściłem jedno zdjęcie zwycięzcy konkursu - Tomka Wojdy.Na jego szczególną prośbę, w gazecie ukazało się jego inne zdjęcie z boleniem, nie to które wygrało w konkursie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starfish Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 A mój największy boleń koledzy to z 1980 roku z Drawy 74 cm i 3,45 kg. Na ołowiankę. Pusta Germina i Cardinal 44. Żyła 0,25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi