popper Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Czy już ktoś z Was miał z tą przynętą do czynienia. Jak się spisuje? Jakie wrażenia z łowów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Morfi Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Ciut drogi ale bardzo przyjemny wabik Jego praca nie ma dużo wspólnego z tą co prezentuje producent na filmik. http://www.prologicfishing.com/log/vids/hardlures.wmvWg mnie Freestyler prace ma zbliżoną do pullbaita który od czasu do czasu odskoczy na bok jak glider. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Dzięki za link. Obejrzałem z ciekawością. Wydaje się, że pracę, prezentowaną na filmie zyskuje, przy zastosowaniu sztywnego przyponu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 no mam to od Peresady ale jakoś omija moją agrafkę, nie wiem, nie mogę się do niej przekonać. Z reszta jak na salmiaki gryzą to co będę jakieś zamorskie dziwy uskuteczniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Mam 13cm freestylera i jest całkiem fajny, jak dla mnie trochę za mały (muszę gdzieś dopaść tego większego). Nieźle lata, pracuje dość płytko więc dobrze się nadaje na obławianie płycizn. Farba z niego trochę obłazi po kontakcie z zębami szczupaka ale nie wpływa to na jego pracę tylko na wygląd. Coś tam się na niego czasami wiesza. Ostatnio ten: Generalnie uważam, że całkiem udana konstrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 A mnie najbardziej podobało się na filmiku, jak jeden ze szczupłych mało łódki z gostkami nie wywalił. Pozdro JachuPS przynęta fajna, Waldek ma chyba rację co do tego przyponu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psielka Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Przynęta pracuje troszkę inaczej niż na filmie, choć to pewnie kwestia przyponu. Moim zdaniem wadą tej przynęty jest materiał - plastik a dokładniej nakładana farba na plastik. Po złowieniu 5 szczupaków wielkości ok 60 cm z jerka zeszło dużo farby. Szacuję, że z końcem sezonu na przynęcie już nic nie będzie. A kupiłem go ze względu na ubarwienie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
popper
Czy już ktoś z Was miał z tą przynętą do czynienia. Jak się spisuje? Jakie wrażenia z łowów?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi