SpryteK Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Witam,Mam takie pytanie wiem, że są tu naprawde znawcy tematu.Mam możliwość kupienia od kolegi w/w kija. Shimano Aspire BX 300H c.w 20-50. Nie chciałbym sie jednak zrobic w karola kijek mało łapany, bardziej zakurzony niż używany. Jak myślicie ile jest warty?Prosze o odp. i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Moim zdaniem 500-700zł maksymalnie. Edytowane 31 Grudnia 2013 przez Leny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_n Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Nowe u niemiaszków kosztują 250 euro - http://www.ebay.de/sch/Ruten-/56725/i.html?_catref=1&_from=R40&_nkw=shimano+aspire - to taka podpowiedź przy podejmowaniu decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Nie chciałbym sie jednak zrobic w karola kijek mało łapany, bardziej zakurzony niż używany. Jak myślicie ile jest warty? Zaproponuj 6 złotych, to może się nie zrobisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpryteK Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 zorro daruj sobie.... nie chciesz pomóc to nie zabieraj głosu.Mam możliwość kupienia go za 500zł, jednak nie jest to dla mnie mała kwota. Czy to jest takie dziwne , że chce sie upewnic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Spoko, kto pyta nie błądzi Jeśli jest w dobrym stanie to bierz i się ciesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 no to chyba zakup nie od " kolegi"...A co do kwoty, 500 szału nie ma ale jak cały i nieuzywany to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpryteK Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Dzieki za odpowiedzi.Właśnie o to mi chodziło. Jak widzę cena ok ale szału nie ma, czyli jako że jest moim kolega spróbuje sie jeszcze troche potargować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Nie było moim zamysłem wyzłośliwiać się na Panem Szanownem ani nic takiego...Tyle, że to już pincetny wątek z podobnym przesłaniem czyli "mogę kupić coś o czym zielonego pojęcia nie mam, nie mam z czym porównać, nie wiem nawet czy tego szukam...". Jedyne co wiem, że chyba cena jest okazyjnie okazyjna i to mnie kręci ale jednocześnie mam obawy, że może to i tak za dużo, a nie daj Boziu jak możnaby kiedyś przypadkiem kupić jeszcze taniej... I tak jak w tym przypadku, nie ważne co za kij, a podkreślenie na "Nie chciałbym sie jednak zrobic w karola"... No dla mnie to tak jakoś "od dupy strony" podejście...I nie mam na myśli Twojego wątku konkretnie, a wszystkie owe "pincet" podobnych... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Sprytny traci dwa razy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 SpryteK - BX to model wycofany z oferty Shimano w 2009 roku. ! Cena 500zł - moim zdaniem nie jest specjalnie okazyjna. W tym modelu drażni niewłaściwe wyważenie.Leci na pysk. Poza tym to w miarę poprawna konstrukcja. Akcja ???- raczej woblery,wachadła. O podbijaniu gumy zapomnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpryteK Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 zorro- To nie jest tak że zielonego pojecia o tym nie mam. Pojećie jest.Kij leży w reku dobrze, jutro będe miał okazje wypróbować go nad wodą. Chodzi tylko o to że nie ma ich na runku i ceny porównac nie można. Lepton- dzieki za opinie. Myśle własnie o woblerku i wirówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Woblerek,wirówka i do kompletu kołowrorek w granicach 350gr.Będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi