Extraspiner Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Flat Rap 10cm 12g kolor S (srebrny / silver) Arashi minnow 11cm 17g PB (perłowa kość / pearl bone ) Daleko leci maxrap11cm 13g,ale kulki dociążające po zarzuceniu klinują się w tyłku woblera i trzeba od razu po zarzuceniu lekko wędziskiem podszarpnąć.-Najdroższy wobler jaki kupiłem,bo 55zł w kolorze FS i kilka wypadów na rybki i nic.Leży w pudełku jako ozdoba.Spotykam wędkarza nad odrą i prezentuje mi swoje przynęty informując,że kiedyś kupił wobler max rap 13cm 15g w kolorze bały z czerwoną głową i od dwóch lat nie miał na niego ani jednego pobicia Myślałem że tylko mi się tak zdarzyło,ale jak widać szczęśliwych posiadaczy maxrapa jest więcej. W następnym sezonie jeszcze będę na niego próbował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Eee, tam bierze na niego. W zeszłym roku testowałem kilka nowych kolorów na Bassach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extraspiner Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Może to zbieg okoliczności,albo nieumięjetne prowadzenie-nie neguje tego co Pan napisał,bo wobler wygląda zacnie i ma całkiem niezłą prace,tylko najlepiej go podszarpnąć po zarzuceniu od razu jak wpadnie do wody.Jeszcze będę w przyszłym sezonie próbował. Tak samo zakupiłem BX Minnow-a 10cm w kolorze BBH i nic w tym sezonie nie złowiłem a że wobler wygląda zacnie i ma ciekawą prace,to też jeszcze popróbuje.Myślę,że może to niebieski kolor nie na odre i sprawie sobie drugi taki sam w kolorze S albo AUY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
causative Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Cześć, Poszukuję woblera na jezioro na sandacza o charakterystyce pracy podobnej do płotki, bo nią głównie się żywi. Zależy mi na tym, aby leciał maksymalnie daleko i schodził na głębokość 05 - 0,75m max. Dzięki za porpozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) Musisz coś z japońców szukać ,ewentualnie rapala original na taką wodę dobrze się sprawdzi.Najlepiej tonąca wersja dalszy zasięg ma a płytko schodzi. Edytowane 26 Lipca 2018 przez woblery L.E. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) https://spinningshop.pl/countdown-/13573-rapala-countdown-5-cm-g.html przykładowo nie patrz na to co jest podane o głębokości pracy, te rapale chodzą płytko.lub coś niestandardowego https://spinningshop.pl/shadow-rap-shad/11731-rapala-shadow-rap-shad-sdrs09-og.html Edytowane 26 Lipca 2018 przez woblery L.E. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) ...kup sobie Rapale FLAT RAP 8 i 10 cm ...... będziesz pan zadowolony ..... Edytowane 26 Lipca 2018 przez miramar69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
causative Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Dzięki koledzy za porady, na pewno wybiorę którąś z propozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 A ja wzorem jednego z poprzedników polecę shadow shad rap`a. Leci daleko i nie schodzi głęboko, przy lekkim przyponie chodzi tuż pod powierzchnią.BX minnow pomimo że jest wolno tonacy też pracuje dosyć płytko. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturK Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Popieram pójście w stronę japoncow z systemami rzutowym . Jest tego sporo na rynku, wiec i da się coś wybrać w typie minnow o drobnej akcji. Daleko rzucisz i będziesz zachwycony piękna praca. Mnie te zabawki urzekły. Tylko uważaj, bo uzależniają...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi