SPIDERLING84 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Witam, rozglądam się od jakiegoś czasu za nowym sprzętem do połowu kijan. W oko wpadł mi kij DF Boat Spin 2,70m 70-150g. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą wędka? Mile widziane linki, testy ugięcia itp. Planuję tym spinningować z dopiętym Slammerem 360, nie poleci na pysk za bardzo? Rzuca jakoś 40 gramami? Taki bardziej kij od szczotki? Edytowane 31 Grudnia 2013 przez SPIDERLING84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Mam ten kijek, ale tylko testowałem jak na razie go na sucho, tzn. Żona trzymała koniec szczytówki, natomiast ja szarpałem do góry, test wypadł pomyślnie ma sporą moc i myślę, że wobkami od 20 gramów już będzie można nim rzucać. Nie jest to kij od szczotki ugięcie przechodzi w parabolę. Edytowane 31 Grudnia 2013 przez Jasiek170476 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 A z jakim kołowrotkiem go testowałeś? i czy mocno leciał szczytówką w dół? Wiem, że to ma być kij sumowy i cudów raczej nie będzie ale... może akurat. 20 g powiadasz? Czyli Stormy me będą może jednak loty a nie nieloty(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Penn Slammer 560, mocno na pysk nie leciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ale trochę tak...? Chyba jednak urządzę sobie daleką wycieczkę do FM, żeby zmacać Dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Najlepiej pomacać, nad wodą go jeszcze nie miałem i na podstawie takich domowych testów niewiele mogę powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Witam, rozglądam się od jakiegoś czasu za nowym sprzętem do połowu kijan. W oko wpadł mi kij DF Boat Spin 2,70m 70-150g. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą wędka? Mile widziane linki, testy ugięcia itp. Planuję tym spinningować z dopiętym Slammerem 360, nie poleci na pysk za bardzo? Rzuca jakoś 40 gramami? Taki bardziej kij od szczotki? Dobra wędka, łowiłem trochę tym kijem w tym sezonie , sporo ryb wyholowanych i mogę polecić , fajne ugięcie . Edytowane 1 Stycznia 2014 przez niedzwiecki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_tp Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Mam tego kijka i kijem od szczotki na pewno nie jest.. blank bardzo fajny, konstrukcja mocarna, do najcięższych zadań. Z wyważeniem tego modelu po podpięciu młynka w rozmiarze 6000 raczej słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi