godski Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Czas się chyba wynieść z Mazowsza: http://www.pzw.org.pl/siedlce/wiadomosci/69799/64/porozumienia_2014 Sulejów, Domaniów , Białostocki. Radom, Lublin....Żyć a nie umierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Czas się chyba wynieść z Mazowsza:Zrobiłem tak kilka lat temu. Najbliżej mam do koła w Sobieniach, coś ok. 40km. Ty masz dalej. Jeśli się zdecydujesz to napisz na priv, podeślę Ci namiary na prezesa i skarbnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Proponuję się wstrzymać jeszcze chwilkę bo podobno do 11 stycznia mają trwać jeszcze jakieś tam obrady i prawdopodobnie coś może jeszcze dojść. Chyba z mazowieckim jeszcze negocjują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 A czy podobnie nie było w zeszłym roku że jeszcze w styczniu podpisywali jakieś porozumienia i też było z nimi jakieś zamieszanie.Ca prawda ja Mazowieckie już kupiłem bo i tak tylko tam łowie, ale miło by było jak by dali możliwość w innych okręgach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 W Mińsku na Siennickiej w wędkarskim można wykupić znaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 OK. Dziękuję za rady. Nie śpieszy mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 W Mińsku na Siennickiej w wędkarskim można wykupić znaczki.Niestety, sprawdziłem i nie mają znaczków na Piotrków. Chyba czeka mnie wyprawa do Siedlec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Niestety, sprawdziłem i nie mają znaczków na Piotrków. Chyba czeka mnie wyprawa do Siedlec Zapraszamy, ale z Piotrkowem jest jeszcze nieco inaczej. Znaczki możesz wykupić tylko w kołach Okręgu Piotrkowskiego, za to z bonifikatą 50% w opłacie rocznej, jeśli jesteś członkiem okręgu siedleckiego. Porozumienia już nabrały kształtów, tylko niektóre sprawy formalne nie zostały zamknięte. Do połowy stycznia wszystko będzie ostatecznie jasne. Na stronie okręgu siedleckiego na bieżąco są aktualizowane informacje ws. porozumień.http://www.pzw.org.pl/siedlce/wiadomosci/69799/64/porozumienia_2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 A czy podobnie nie było w zeszłym roku że jeszcze w styczniu podpisywali jakieś porozumienia i też było z nimi jakieś zamieszanie.Ca prawda ja Mazowieckie już kupiłem bo i tak tylko tam łowie, ale miło by było jak by dali możliwość w innych okręgach. Jeśli jesteś członkiem koła w okręgu mazowieckim, to najprawdopodobniej będziesz mógł łowić tylko w okręgu macierzystym i ciechanowskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zapraszamy, ale z Piotrkowem jest jeszcze nieco inaczej. Znaczki możesz wykupić tylko w kołach Okręgu Piotrkowskiego, za to z bonifikatą 50% w opłacie rocznej, jeśli jesteś członkiem okręgu siedleckiego. Porozumienia już nabrały kształtów, tylko niektóre sprawy formalne nie zostały zamknięte. Do połowy stycznia wszystko będzie ostatecznie jasne. Na stronie okręgu siedleckiego na bieżąco są aktualizowane informacje ws. porozumień.http://www.pzw.org.pl/siedlce/wiadomosci/69799/64/porozumienia_2014Bardzo dziękuję za info. To może ktoś chętny na wspólny wypad na Siennicką w Mińsku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 W tamtym roku kupowałem w Garwolinie(o. Siedlecki) by móc łapać w lbn i w Wawie.Jakieś 50km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 @godski, wstrzymaj się do przyszłego tygodnia, odezwij się do mnie na priv w środę - czwartek, albo zadzwoń. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 OK. Dziękuję za pamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Coś wiadomo już czy będzie porozumienie z OM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Porozumienia nie będzie, poczytaj posty powyżej. Jak będzie wyglądał sprawa udostępnienia wzajemnego wód, okaże się jutro (mam nadzieję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Czy już wiadomo co z Łazienkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zapraszam do wątku o porozumieniach okręgu mazowieckiego, nie ma sensu dublować wpisów. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 To już prawie koniec przepychanek i ustaleń w sprawie składek i porozumień. Został tylko problem zbiornika Łazienki w Mińsku Mazowieckim. Temat nie został zarzucony przez ZO w Siedlcach, może w przyszłym tygodniu coś wyniknie.Zapraszam na stronę Okręgu PZW w Siedlcach - http://www.pzw.org.pl/siedlce/wiadomosci/89417/61/skladki_i_porozumienia__2014_rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi