Skocz do zawartości

Porozumienia PZW Siedlce - gdzie najbliżej W-wy można opłacić składkę?

godski

Rekomendowane odpowiedzi

A czy podobnie nie było w zeszłym roku że jeszcze w styczniu podpisywali jakieś porozumienia i też było z nimi jakieś zamieszanie.

Ca prawda ja Mazowieckie już kupiłem bo i tak tylko tam łowie, ale miło by było jak by dali możliwość w innych okręgach.

Niestety, sprawdziłem i nie mają znaczków na Piotrków. Chyba czeka mnie wyprawa do Siedlec  :(

Zapraszamy, ale z Piotrkowem jest jeszcze nieco inaczej. Znaczki możesz wykupić tylko w kołach Okręgu Piotrkowskiego, za to z bonifikatą 50% w opłacie rocznej, jeśli jesteś członkiem okręgu siedleckiego. 

Porozumienia już nabrały kształtów, tylko niektóre sprawy formalne nie zostały zamknięte. Do połowy stycznia wszystko będzie ostatecznie jasne. Na stronie okręgu siedleckiego na bieżąco są aktualizowane informacje ws. porozumień.

http://www.pzw.org.pl/siedlce/wiadomosci/69799/64/porozumienia_2014

A czy podobnie nie było w zeszłym roku że jeszcze w styczniu podpisywali jakieś porozumienia i też było z nimi jakieś zamieszanie.

Ca prawda ja Mazowieckie już kupiłem bo i tak tylko tam łowie, ale miło by było jak by dali możliwość w innych okręgach.

Jeśli jesteś członkiem koła w okręgu mazowieckim, to najprawdopodobniej będziesz mógł łowić tylko w okręgu macierzystym i ciechanowskim.  :(

Zapraszamy, ale z Piotrkowem jest jeszcze nieco inaczej. Znaczki możesz wykupić tylko w kołach Okręgu Piotrkowskiego, za to z bonifikatą 50% w opłacie rocznej, jeśli jesteś członkiem okręgu siedleckiego. 

Porozumienia już nabrały kształtów, tylko niektóre sprawy formalne nie zostały zamknięte. Do połowy stycznia wszystko będzie ostatecznie jasne. Na stronie okręgu siedleckiego na bieżąco są aktualizowane informacje ws. porozumień.

http://www.pzw.org.pl/siedlce/wiadomosci/69799/64/porozumienia_2014

Bardzo dziękuję za info. To może ktoś chętny na wspólny wypad na Siennicką w Mińsku ? ;) 

• 2 tygodnie później...

To już prawie koniec przepychanek i ustaleń w sprawie składek i porozumień. Został tylko problem zbiornika Łazienki w Mińsku Mazowieckim. Temat nie został zarzucony przez ZO w Siedlcach, może w przyszłym tygodniu coś wyniknie.

Zapraszam na stronę Okręgu PZW w Siedlcach - http://www.pzw.org.pl/siedlce/wiadomosci/89417/61/skladki_i_porozumienia__2014_rok