W zwiaku z tym, że przed nowym sezonem musze nabyć jakis silniczek po pontonu chciałbym prosić użytkowników lub osoby mające jakąś wiedze na ich temat o opinie czy warto kupić jak się coś konkretnego trafi. Chodzi o silniki 4T, wyprodukowane po 2005 roku, moc 8-9.9km. O ile o japońcach w sieci info jest sporo tak o johnsonie juz mniej. Informacje jakie głównie mnie intesują to:
- awaryjność - wiadome wszystko zależy od egzemplarza
- dostęp do części - czytałem gdzieś w necie, że jest kiepsko.
W swoich poszukiwaniach brałem wcześniej tylko pod uwage japończyki i nie wiem czy słusznie....
Pytanie
Patryk1125
W zwiaku z tym, że przed nowym sezonem musze nabyć jakis silniczek po pontonu chciałbym prosić użytkowników lub osoby mające jakąś wiedze na ich temat o opinie czy warto kupić jak się coś konkretnego trafi. Chodzi o silniki 4T, wyprodukowane po 2005 roku, moc 8-9.9km. O ile o japońcach w sieci info jest sporo tak o johnsonie juz mniej. Informacje jakie głównie mnie intesują to:
- awaryjność - wiadome wszystko zależy od egzemplarza
- dostęp do części - czytałem gdzieś w necie, że jest kiepsko.
W swoich poszukiwaniach brałem wcześniej tylko pod uwage japończyki i nie wiem czy słusznie....
Top użytkownicy dla tego pytania
11
7
4
4
Popularne dni
9 Kwi
13
1 Sty
11
30 Lip
6
20 Kwi
4
Top użytkownicy dla tego pytania
gryzon 11 odpowiedzi
evin 7 odpowiedzi
Patryk1125 4 odpowiedzi
marrcin 4 odpowiedzi
Popularne dni
9 Kwi 2020
13 odpowiedzi
1 Sty 2014
11 odpowiedzi
30 Lip 2019
6 odpowiedzi
20 Kwi 2020
4 odpowiedzi
Popularne posty
SUONE
Zapłon zawsze jest przed TDC . Sprawdź ciśnienie sprężania .
Opublikowane grafiki
61 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi