Winko Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Witam serdecznie wszystkich w tym nowym 2014 roku a także sezonie! Ja już wczoraj ciorał jako kierowca jak tylko szwagier zwąchał że nie piję bo... Jadę z samego rańca na rybki. Tak więc po nieprzespanej nocy zameldowałem się nad wodą około 9 godz. Spadające ciśnienie oraz wzmagający się wiatr nie wróżyły udanego rozpoczęcia sezonu. I tak jak przeczuwałem niemal do samej 12tej nie miałem nawet puknięcia! Przerzuciłem desperacko chyba wszystko co tylko miałem w pudełkach. Od smużaków rzecz jasna, po przez klasyczne wobki kleniowe aż po gumki czy też obrotóweczki i nic!!!Postanowiłem wracać do domu. Po drodze jednak coś mnie tykło i postanowiłem jeszcze zajrzeć w okolice mojego ulubionego mostu. Po dojechaniu na miejsce na nowo rozłożyłem wędkę i bach - pod drugi brzeg. Dwa obroty korbką i siedzi!!!! Pierwszy w tym sezonie kleń !!! Nawet nie rozkładałem statywu bo mi się nie chciało a tu proszę, taka miła niespodzianka - kleń 42 cm !!! Parę fotek i woda. Udało mi się jeszcze skusić dwa 30taki i postanowiłem zakończyć na tym mój pierwszy dzień nowego sezonu który uważam za rozpoczęty. Wszystkim wędkarzom życzę udanego sezonu 2014 !!!! 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Piękne otwarcieGratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek 1972 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Gratulacje na rozpoczęcie sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Gratki -dobre otwarcie sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Nie widziałem Innej Osoby, która tak dobrze by pasowała do otwarcia tego wątku jak ty Tomku Gratuluję i życzę tak udanego sezonu jak jego rozpoczęcie (no oczywiście wielkość i ilość z dużym + ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minibam Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Dobra wróżba na nowy rok.Nakręć pan jakiś filmik bo niema co oglądać Ten pan to tak żartobliwie , a na film czekam bo warto . Edytowane 1 Stycznia 2014 przez Minibam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Wielkie dzięki koledzy Ps:Minibam tu nie ma ,,PANów" i choć na razie bez rewelacji ale ,,się kręci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Gratulacje Tomek... Też chciałem być dzisiaj nad wodą jednak tzw "syndrom dnia wczorajszego" nie pozwolił mi na to... (a miało być super light-owo )pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Szybkie otwarcie gratuluję ostatnia fotka jak raz do konkursu na kalendarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Gratulacje Tomek... Też chciałem być dzisiaj nad wodą jednak tzw "syndrom dnia wczorajszego" nie pozwolił mi na to... (a miało być super light-owo )pzdr Dzięki !!! Się mi opłaciło wczoraj nie p... tzn. wypić dwie butelki ,,pikulu" razem z synem. A teraz ruszam do szwagra (Mieczysław) nadrobić wczorajsze zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Piękne rozpoczęcie sezonu. Gratuluje. Najpierw porażka , potem triumf tak zwanym rzutem na taśmę. Czego chcieć więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Szybkie otwarcie gratuluję ostatnia fotka jak raz do konkursu na kalendarz Faktycznie ostatnia fotka Mistrzostwo Świata! Gratuluję udanego rozpoczęcia sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Przepiękne fotografie! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Gratulacje otwarcia i fotek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ostatnia fota bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 ciesze sie winko, ze to wlasnie ty otworzyles watek kleniowy na 2014 ... dobre zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Gratulacje Tomku , piękny kleń i foty , przyznam że chciałem otworzyć wątek z kleniami na ten rok , ale cieszę się że to ty , bo foty naprawdę mega , moje zdjęcia póki co z samowyzwalacza nie są aż tak widowiskowe . Wszystkim łowcom kleni , udanego sezonu 2014r życzę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 fajne rozpoczęcie chłopaki, gratulacjeTomasz, Twoje foty są "pikne ze az cudne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ostatnia fotka na mocne + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Pięknie Panowie łowicie. My na nizinach możemy tylko podglądać fotki. Chyba że sie mylę, czy ktoś łowi zimowe klenie w nizinnych rzekach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Gratuluję. Szybko Wam poszło w tym roku Muszę wreszcie spróbować zimnych kleni i jazi na spinning. Może uda się coś złowić. Tylko trochę strach... bo w moich rzeczkach sporo takich zielonych, zębatych kleni i wobków żal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Kolega z Gorlic i jego specjalizacja klenie z Ropy..........pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam serdecznie wszystkich w tym nowym 2014 roku a także sezonie! Ja już wczoraj ciorał jako kierowca jak tylko szwagier zwąchał że nie piję bo... Jadę z samego rańca na rybki. Tak więc po nieprzespanej nocy zameldowałem się nad wodą około 9 godz. Spadające ciśnienie oraz wzmagający się wiatr nie wróżyły udanego rozpoczęcia sezonu. I tak jak przeczuwałem niemal do samej 12tej nie miałem nawet puknięcia! Przerzuciłem desperacko chyba wszystko co tylko miałem w pudełkach. Od smużaków rzecz jasna, po przez klasyczne wobki kleniowe aż po gumki czy też obrotóweczki i nic!!!Postanowiłem wracać do domu. Po drodze jednak coś mnie tykło i postanowiłem jeszcze zajrzeć w okolice mojego ulubionego mostu. Po dojechaniu na miejsce na nowo rozłożyłem wędkę i bach - pod drugi brzeg. Dwa obroty korbką i siedzi!!!! Pierwszy w tym sezonie kleń !!! Nawet nie rozkładałem statywu bo mi się nie chciało a tu proszę, taka miła niespodzianka - kleń 42 cm !!! Parę fotek i woda. Udało mi się jeszcze skusić dwa 30taki i postanowiłem zakończyć na tym mój pierwszy dzień nowego sezonu który uważam za rozpoczęty. Wszystkim wędkarzom życzę udanego sezonu 2014 !!!! Znowu piękne foty i ryby cudne :D Strzelam focha i jutro idę jutro nad wodę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Gratulacje Tomku , piękny kleń i foty , przyznam że chciałem otworzyć wątek z kleniami na ten rok , ale cieszę się że to ty , bo foty naprawdę mega , moje zdjęcia póki co z samowyzwalacza nie są aż tak widowiskowe . Wszystkim łowcom kleni , udanego sezonu 2014r życzę. Pawle Piękna klucha! Graty !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ale sobie słodzimy Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi