RubinO Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 A to mój kleks z wczoraj, mierzył 43cm. Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Rubin0 bardzo ładny kleń Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dzisiejszy kleń z Białej Tarnowskiej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Graty koledzy fajne kluchy. Winko klasa,ostatnia fotka do kalendarza bez dwóch zdań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Tomi gratulacje piękna sztuka nie wytrzymam jutro jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Mateusz piękna klucha gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Graty Mateusz ! Piękna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Kleń Mateusza to ryba z wyjątkowo trudnej wody jeśli chodzi o ten gatunek i porę roku. Gratulacje dla łowców kleni . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Dzisiejszy kleń z Białej Tarnowskiej Na jakim odcinku Białej łowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Na jakim odcinku Białej łowisz? Łowię od Ciężkowic przez Gromnik Tuchów Pleśną ogólnie dolny odcinek w okręgu Tarnów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Łowię od Ciężkowic przez Gromnik Tuchów Pleśną ogólnie dolny odcinek w okręgu Tarnów Licz się z tym, że już nie będziesz tam sam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Może to i dobrze że ktoś będzie nad wodą i że będą mieć ją na oku Bo czasem ludzie przesadzają szczególnie podczas wakacji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Byłem dziś i wczoraj w okolicy ujścia Szwedki ale absolutne zero. W ubiegłym roku bardziej kierunek Łowczów - Pleśna. Przy kolejnej wizycie w okolicach poszukam coś niżej. Dużo na BIale łowi ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jak okiem sięgnąć zawsze można kogoś spotkać Czasem jest tak że przychodzę i dwie miejscówki pod rząd są zajęte a okres letni to całkowicie porażka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusien Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Gratulacje Panowie Świetne rozpoczęcie sezonu, tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 witam udało mi się przechytrzyć dziś klenia 42cmklenie stoją na typowych miejscówkach o tej porze wziął na mojego woblerka poprowadzonego w pół wody 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Bardzo fajny:) Gratuluję. Były jeszcze jakieś kontakty z ryba oprócz tego 42? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Bardzo fajny:) Gratuluję. Były jeszcze jakieś kontakty z ryba oprócz tego 42? było sporo tylko że mniejszych rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Wszystkim Wam gratuluję i zazdroszczę w pozytywnym tego słowa znaczeniu... mam nadzieję, że w nadchodzącym sezonie będzie się działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Pięknie niektórzy zaczęli sezon Gratulacje i trzymać formę Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drolcak Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 a ja bardzo chętnie poznałbym sposoby i miejsca przebywania takich zimnych kleni. Nie mogę usiedzieć w domu, ale wszystkie moje wyjścia niestety bez kontaktu z rybą. Może podzielicie się nieco wiedzą, gdzie szukać kleni, jakieś podpowiedzi - cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Było już o tym dużo pisane, masz super artykuły i na tym forum i na forum o kleniach (nie będę pisał nazwy ale znajdziesz bez problemu;)). Mnóstwo informacji masz w tym wątku, może nie z tego roku, ale z 2013,2012. Wysil się trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 no no Graty dla wszystkich łowców kleksów w 2014 roku może i ja się wybiorę hmmmm , ale nigdy o tej porze nie byłem ale mam kilka przynęt do przetestowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Świetny opis, piękne rozpoczęcie sezonu, piękne fotki.Czego chcieć więcej? Ano tego żeby w tym roku wszyscy tak prezentowali swoje rybki i wyprawy. Czego wszystkim nam tu życzę Świetnie Tomek, że rozpocząłeś w takim stylu mój bardzo chętnie czytany wątek o kleniach ! Gratuluję ! Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Gratuluję łowcom, a wszystkim życzę udanego sezonu 2014 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi