c1esla Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 witammój filmik o kleniach na muchęzapraszam do oglądaniapozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Fajny filmik. Ładne kluchy Kurcze, jest klimat i esencja wędkarstwa w muszce Może się kiedyś odważę i popróbuję muchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Dzisiejszy wypad na klenie zakończony takim oto klenikiem 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Dzisiejszy wypad na klenie zakończony takim oto klenikiem Można zapytać na co się skusił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 też coś mi się dzisiaj uwiesiło 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Moje gratulacje chłopaki , ładne klenie , ja też zaliczyłem dziś wypad nad moją wodę , cztery godziny biczowania , tylko dwa klenie 48cm i 50cm 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Tylko dwa klenie... Gratulacje. Widzę, że całkiem nie małe te woblerki, których używałeś. Piękna sceneria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Winko ale z ciebie kleniomaniak (ciekawy wywiad) - gratuluję początku sezonu i pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Duży może więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Paweł jak na tę porę roku to wynik fenomenalny - pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Można zapytać na co się skusił? Pewnie że można Na Kenarta Bastera Ps Gratulację dla pozostałych za kluski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Moje gratulacje chłopaki , ładne klenie , ja też zaliczyłem dziś wypad nad moją wodę , cztery godziny biczowania , tylko dwa klenie 48cm i 50cm Towarzysz nad wodą chętny do robienia zdjęć, bezcenne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Towarzysz nad wodą chętny do robienia zdjęć, bezcenne.To prawda , niestety , nie zawsze taki luksus mnie spotyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 To prawda , niestety , nie zawsze taki luksus mnie spotyka. Mnie jeszcze rzadziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Moje gratulacje chłopaki , ładne klenie , ja też zaliczyłem dziś wypad nad moją wodę , cztery godziny biczowania , tylko dwa klenie 48cm i 50cmŁadny klenik Skusił się na wobler Widła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Dokładnie , nadział się na Widła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Gratulacje Paweł.Super sesja zdjęciowa,i oczywiścię rybka ślicznusia.To co z mordki wystaje to ''Bańdziorek'' czy ''Zawodnicza piąteczka'' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Moje gratulacje chłopaki , ładne klenie , ja też zaliczyłem dziś wypad nad moją wodę , cztery godziny biczowania , tylko dwa klenie 48cm i 50cmEleganckie "zimowe" kleniska - gratuluję Co to za patyk? pozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Eleganckie "zimowe" kleniska - gratuluję Co to za patyk? pozdrawiam,malczBatson IST1142F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Batson IST1142FTo seryjny kijek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 To seryjny kijek?Budowany na zamówienie przez pracownie lub niektórych forumowych kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Szczere gratulacje wszystkim co połowili zwłaszcza o tej porze roku .paweł0891 domyślam się że to Dunajec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 To seryjny kijek?Kijek robiony na zamówienie w pracowni fishingRod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Moje gratulacje chłopaki , ładne klenie , ja też zaliczyłem dziś wypad nad moją wodę , cztery godziny biczowania , tylko dwa klenie 48cm i 50cm Pawle - SZACUN !!! Pięknie połowiłeś, trzymasz formę !!!Ps:Któż to pstrykał te foty? Greku35: Winko ale z ciebie kleniomaniak (ciekawy wywiad) - gratuluję początku sezonu i pozdrawiam ! Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Pawle - SZACUN !!! Pięknie połowiłeś, trzymasz formę !!!Ps:Któż to pstrykał te foty? Niestety Tomku , ale to nie ''ten'' nasz wspólny znajomy którego pewnie masz na myśli przeprowadził się nam całkiem na północ od nas , podobno ma tam bardziej rybnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi