krystiano1981r Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Dzisiejszy klenik "gumkojad". Co prawda rybka nie za duża bo ledwo ma forumowy wymiar,ale o tej porze roku sporo radości przysporzył...Wziął w czasie bardzo wolnego opadu na zewnętrznym łuku niewielkiego zakrętu.Przynętą był 5cm "świster" na 1gr główce..Były jeszcze dwie rybki dzisiejszego dnia,ale jedna spadła zaraz po zacięciu a druga wjechała pod konar zatopionego drzewa i także się spięła...Pzdr Edytowane 13 Stycznia 2014 przez krystiano1981r 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 GRATKI Krystek, tym bardziej że "zimowy" wychodzony pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) witam dzisiejszym połowem są dwa klenie 40/ 42 skusiły się na woblera oraz miałem dwa przyłowy szczupaczka klenie 1 złapany z boku rynny ,2 złapany z burty na tego samego wobka brania agresywne mocne ogólnie ciężko pozdrawiam Japa Edytowane 15 Grudnia 2014 przez pitt 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Piękne kleksy Gratuluję fajnej przygody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 no Japa wymiatasz , jeszcze na mojej wodzie hehe , Graty !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 to dawaj jutro z nami na klenia panie cieśla mam tam jeszcze ochotę zajrzeć mam tam namierzone dwa miejsca daj znać czy jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Dzisiejsze popołudniowe wyjście nad wodę zaowocowało kilkoma braniami.Niestety udało się zaciąć i wyholować tylko jedną rybkę.Klonek rozmiarem nie powala,ot taki forumowy "stykacz" ale cieszy i daje motywację do kolejnych prób... Skusił się na żabkę manns-a z nieco stuningowaną główką jigową...Przynętę prowadziłem bardzo wolno tuż przy brzegu.Branie nastąpiło na "wolnej" prostce,poniżej niewielkiego rozlewiska. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Gratulacje! Ja dziś cały dzień biegałem za kleniem ale oprócz kilku pstrążków nic białego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Ładny klonek krystiano 1981r, ja na moje kolejne kleksy będe musiał jeszcze troszkę poczekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Fajnie Krystian, że udało Ci się klonka złapać zimą. Gratuluję ! Ja dziś miałem się wybrać nad jedną z podwrocławskich rzek, ale tak długo z brytanem spacerowałem nad inną rzeczką, że czasu mi brakło.... Ale za to za tydzień będzie okazja nowy kijek na klenio-jazie testować Slavo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Fajnie Krystian, że udało Ci się klonka złapać zimą. Gratuluję ! Ja dziś miałem się wybrać nad jedną z podwrocławskich rzek, ale tak długo z brytanem spacerowałem nad inną rzeczką, że czasu mi brakło.... Ale za to za tydzień będzie okazja nowy kijek na klenio-jazie testować Slavo Sławomirze daj fotki brytana Sorry za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Fajny klonek Krystian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Dzięki Koledzy za dobre słowo... Fajny klonek Krystian Seba,czas jakiś wspólny wypad zaplanować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Sławomirze daj fotki brytana Sorry za OT A proszę bardzo I sorki za OT, bo jest specjalny wątek dla naszych czworonogów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Dzięki Koledzy za dobre słowo... Seba,czas jakiś wspólny wypad zaplanować... Dajcie znać, ja się chętnie z Wami spotkam nad jakąś rzeczką. Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Dzięki Koledzy za dobre słowo... Seba,czas jakiś wspólny wypad zaplanować... Oj trzeba trzeba Ja myślę że czas przełamać tą złą passe że jak jeździmy osobno to każdy prawe coś wyłuska a razem jakoś nie mamy farta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Dajcie znać, ja się chętnie z Wami spotkam nad jakąś rzeczką. SlavoNo trzeba się w końcu ustawić na jakieś wspólne łowy. Sławek ja mam nadzieję,że się w tym roku spotkamy na "Kleniu Widawy... W zeszłym roku się potkaliśmy ale nie poznaliśmy... Oj trzeba trzeba Ja myślę że czas przełamać tą złą passe że jak jeździmy osobno to każdy prawe coś wyłuska a razem jakoś nie mamy farta Seba myślę,że to nie zła passa a specyfika "naszego" łowiska,zwłaszcza na przy tak niskim stanie wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Odrzańskie otwarcie sezonu Jedno zacięte branie ale za to ryba ładna 50 z małym plusikiem 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Gratulacje Piękna ryba na otwarcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Kolega tez wyjął, równiuśkie 50 cmwidać jeden rocznik stał w rynnie pod brzegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Piotr82, aż dziwnie zdjęcie wygląda bez liści na drzewach i ogólnej zieleni Super kleń, zazdroszczę szczerze i gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Można wiedzieć co łyknął? Na jakim zestawie go wyciągnąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 no no Piotr , Gratulacje , znakomicie otwarłeś sezon , piękna klucha !!! tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Można wiedzieć co łyknął? Na jakim zestawie go wyciągnąłeś?łyknął krąpika 3 cm Wyjety na kiju zbudowanym na blanku muchowym klasy #5Kołowrotek Shimano seido 2500, zyłeczka 0,14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 O tej porze roku, na swojego wobka cieszy podwójnie. Ładne klenisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi