kokosz77 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 A gdzie takie cudeńka można zdobyc ? łyknął krąpika 3 cm 1374907_639404576105047_56352598_n.jpg Wyjety na kiju zbudowanym na blanku muchowym klasy #5Kołowrotek Shimano seido 2500, zyłeczka 0,14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Odrzańskie otwarcie sezonu Jedno zacięte branie ale za to ryba ładna 50 z małym plusikiem i takie wpisy powodują, że coraz poważniej myślę o wypadzie na odrzańskie głowki w zach-pom. Tylko ten lod... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 łyknął krąpika 3 cm Nie jest to wyrób naszego forumowego Bielika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Nie jest to wyrób naszego forumowego Bielika? Mnie się wydaje że jednak kolega piotro82 złowił kleniora na wobka własnej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 witam no panie ładny kleni graty pewnie mocno przyłożył pozdrawiam Japa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minibam Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Pozazdrościć kleniska.Ciekawe czy na mojej Warcie da rade coś takiego upolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Powiem tylko jedno, to czego się nauczyłem do tej pory. Nie należy lekceważyć żadnej wody. Na siurkach 1,5 - 2 metry widywałem kleksy 50+ . Połamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Woblerki krąpik 3 są mojej produkcji a podobieństwo z wobklami Bielika wynika z tej samej kalkomanii jednak kształt jest juz zupełnie inny, Pozdrawiam i dziękuję Koledzy za miłe słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendil Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Ładne rybki Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Dołączam się do gratulacji dla Piotra.5 dyszek to już jest ładny kawałek kleniucha Świetne wobki, podoba mi się taka kolorystyka. No i bardzo ładne fotki w (prawie) zimowej scenerii Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 No trzeba się w końcu ustawić na jakieś wspólne łowy. Sławek ja mam nadzieję,że się w tym roku spotkamy na "Kleniu Widawy... W zeszłym roku się potkaliśmy ale nie poznaliśmy... Krystian,bo łaziłeś nie tam gdzie trzeba W tym roku się trzeba umówić i pozamiatamy razem pudło HAHAHA ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Piękny kleks a jeszcze z lutego , magia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Krystian,bo łaziłeś nie tam gdzie trzeba W tym roku się trzeba umówić i pozamiatamy razem pudło HAHAHA )Sławek,zapraszam do siebie dzień wcześniej na "rozpoznanie" łowiska... ;) W razie czego żona nas zawiezie na miejsce zbiórki... A tak poważnie to tegoroczny "Kleń Widawy" stoi pod wielkim znakiem zapytania... Oby Wojtek wrócił do zdrowia bo nie wiem kto mógłby to zorganizować... Edytowane 12 Lutego 2014 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Piotr, gratuluję pięknego klenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 (edytowane) Koledzy z pracy narzekają że przy łowieniu karpi na rzece Regen koło miasta Nittenau, czepiają im się na kulki proteinowe 3kg Klenie. Sprawdziłem dzisiaj lekkim spinningem i musze powiedzieć Kleni sporo. 38, 41 i 44 cm. i na koniec ten 51 Sprzęt: Wędka Team Dragon 2,70m 3-14g, Kołowrotek Red Arc 10100, żyłka Dragon Invisible 0,18mm, Woblery Jaxon Ferox 4cm i Dorado Lake 4 cm. Edytowane 18 Lutego 2014 przez lukomat Fotka niezgodna z regulaminem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 (edytowane) A ja dziś spontaniczny wypad w, jeansach" nad Wisełke w Krk najpierw 48 a później 53 bez naciągania ogonka ( sorry za jakość ale nad wodą byłem sam tak więc i szybka fotka i rybka do wody) , Edytowane 18 Lutego 2014 przez lukomat Fotki niezgodna z regulaminem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 pięknie! gratulacje dla łowców! szczerze zazdroszcze:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Pięknie Panowie. Jarku Ty szczególnie mnie wkurzyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 grats kleni z Kr ! poniżej czy powyżej Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Kraków śródmieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 no no panowie ładne rybki gratulację ja w niedziele wybieram się na klenia zobaczymy co się będzie działo do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Kraków śródmieście a ja popylam po niby tajemniczych miejscówkach gdzie nikt nawet nie stąpał widząc po braku śladów butów i dupa... w sobotę cały dzień czatowałem przy ujściu jednej małej podkrakowskiej rzeczki i tyż dupacóż, trzeba więcej wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 a ja popylam po niby tajemniczych miejscówkach gdzie nikt nawet nie stąpał widząc po braku śladów butów i dupa... w sobotę cały dzień czatowałem przy ujściu jednej małej podkrakowskiej rzeczki i tyż dupacóż, trzeba więcej wychodzić Swoje trzeba wydreptać, ale najważniejsze że rybki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 dokładnie, rybki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucekfish Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Dzisiejszy wypad nad Rabę zaowocował pięknymi kleniami . 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi