Skocz do zawartości

Klenie 2014r

Winko

Rekomendowane odpowiedzi

No trzeba się w końcu ustawić na jakieś wspólne łowy. :)

Sławek ja mam nadzieję,że się w tym roku spotkamy na "Kleniu Widawy... ;) W zeszłym roku się potkaliśmy ale nie poznaliśmy... ;) :lol:

Krystian,

bo łaziłeś nie tam gdzie trzeba :) 

W tym roku się trzeba umówić i pozamiatamy razem pudło HAHAHA :))

• Like 1

Krystian,

bo łaziłeś nie tam gdzie trzeba :)

W tym roku się trzeba umówić i pozamiatamy razem pudło HAHAHA :))

Sławek,zapraszam do siebie dzień wcześniej na "rozpoznanie" łowiska... ;) ;) ;) W razie czego żona nas zawiezie na miejsce zbiórki... ;) :D :lol:

A tak poważnie to tegoroczny "Kleń Widawy" stoi pod wielkim znakiem zapytania... :( Oby Wojtek wrócił do zdrowia bo nie wiem kto mógłby to zorganizować... :huh:

Edytowane przez krystiano1981r

Koledzy z pracy narzekają że przy łowieniu karpi na rzece Regen koło miasta Nittenau, czepiają im się na kulki proteinowe 3kg Klenie. Sprawdziłem dzisiaj lekkim spinningem i musze powiedzieć Kleni sporo. 38, 41 i 44 cm.

post-50385-0-71690300-1392734319_thumb.jpgpost-50385-0-48612600-1392734440_thumb.jpgpost-50385-0-83406000-1392734513_thumb.jpg

i na koniec ten 51

post-50385-0-33336100-1392734564_thumb.jpg

Sprzęt: Wędka Team Dragon 2,70m 3-14g, Kołowrotek Red Arc 10100, żyłka Dragon Invisible 0,18mm, Woblery Jaxon Ferox 4cm i Dorado Lake 4 cm.

Edytowane przez lukomat
Fotka niezgodna z regulaminem.
  • Like 7

A ja dziś spontaniczny wypad w, jeansach" nad  Wisełke w Krk najpierw 48 a później 53 bez naciągania ogonka ( sorry za jakość ale nad wodą byłem sam tak więc i szybka fotka i rybka  do wody) ,

Edytowane przez lukomat
Fotki niezgodna z regulaminem.
  • Like 3

Kraków śródmieście :)

a ja popylam po niby tajemniczych miejscówkach gdzie nikt nawet nie stąpał widząc po braku śladów butów i dupa... w sobotę cały dzień czatowałem przy ujściu jednej małej podkrakowskiej rzeczki i tyż dupa

cóż, trzeba więcej wychodzić :D

a ja popylam po niby tajemniczych miejscówkach gdzie nikt nawet nie stąpał widząc po braku śladów butów i dupa... w sobotę cały dzień czatowałem przy ujściu jednej małej podkrakowskiej rzeczki i tyż dupa

cóż, trzeba więcej wychodzić :D

Swoje trzeba wydreptać, ale najważniejsze że rybki są :)