TMedic3hs Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Ładne okazy,gratulacje Lucekfish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 gratki lucek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 20.02.2014 malutka rzeczka tego dnia brały jak oszalałe nie za duży ale za to nie jedyny pierwszy wypad i pierwsza ryba tego roku polecam lekturę Zanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 bencur, zdjecia są usuwane bo nie spełniają norm jb.pl - poczytaj regulamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu182 Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Ładne rybki panowie ja dzisiaj też wyskoczyłem nad odrę przetestować nowy młynek który niedawno do mnie przyszedł i jak widać udało się zameldował się klusek 48cm 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Ładne rybki panowie ja dzisiaj też wyskoczyłem nad odrę przetestować nowy młynek który niedawno do mnie przyszedł i jak widać udało się zameldował się klusek 48cm Piekny kleń!Trochę więcej szczegółów o miejscu sposobie prowadzenia i przynęcie może?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROKERS Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Dzisiejszy wypad nad Rabę zaowocował pięknymi kleniami . ładne klonki w ładnej scenerii gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbuzowski Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 A mozna wiedziec na co jaki sprzet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 ładnie panowie się rozkręcacie piękne rybki aż miło popatrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Witam dzisiaj niespodzianka w postaci klenika 61cm przy testowaniu woblerkow kolegi Piotra Dziadury! Polecam i jeszcze raz dzięki!;-) 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Gratuluję łowcy KLENIKA, no i twórcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Tjaaa, łowi się, widzę, łowi... a ja cały dzień bez celu się po okolicy włóczyłem. Minimum klenia to dla Ciebie ile aby można fotkę wrzucić? 60cm?Gratki, gratki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Ale kluuuuucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Gratulacje!!! Piękny okaz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Dziękuję bardzo wszystkim;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Takiego "twardogłowego" rzadko się widuje. Piękny przeciwnik, gratuluję chwil w spotkaniu z Nim... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Witam dzisiaj niespodzianka w postaci klenika 61cm przy testowaniu woblerkow kolegi Piotra Dziadury! Polecam i jeszcze raz dzięki!;-)Jednak miałes rację co do białego "ducha" Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Cycu, Suli, ładne klenie. W czwartek jadę z moją przyszłą małżonką nad Odrę, właśnie na klenie. Zobaczymy czy mi się poszczęści... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Cycu, Suli, ładne klenie. W czwartek jadę z moją przyszłą małżonką nad Odrę, właśnie na klenie. Zobaczymy czy mi się poszczęści... Ja przez ostatni tydzień byłem 4 razy na odrze i totalna kaszana..nima ryb A grunciarze niby ciągają kleniska na groch,gdzie tu sprawiedliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tesar Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ładne otwarcie sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ależ piękne klenisko! Moje gratulację! Jednak wiosna (choć to zima) zawsze przynosi największe rybska. Coś w tym jednak jest, od wielu wielu lat takie duże kleniska dają sie skusić na sztuczne przynęty właśne wczesną wiosną. Sam wielokrotnie tego doświadczyłem, latem takie ryby bardzo żadko się zdażają. Wynoszą się gdzieś w nieznane i rewiry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Szczere gratulacje wszystkim co połowili zwłaszcza o tej porze roku .paweł0891 domyślam się że to Dunajec Kolega Paweł jeśli by miał na celu być tajemniczy z miejscówką to mógł za swoimi plecami zamazać te charakterystyczne pejzaże:) A tak miejscówka spalona ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Kolega Paweł jeśli by miał na celu być tajemniczy z miejscówką to mógł za swoimi plecami zamazać te charakterystyczne pejzaże:) A tak miejscówka spalona ;) No to konkursik , pierwszy z forumowiczów , który wstawi fotę z kleniem z tym niby charakterystycznym pejzażem w tle który widać za moimi plecami , na moim ostatnim zdjęciu , dostanie kilka boleniowych wobków z pod mojej ręki ,życzę połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi