ginel Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 No to konkursik , pierwszy z forumowiczów , który wstawi fotę z kleniem z tym niby charakterystycznym pejzażem w tle który widać za moimi plecami , na moim ostatnim zdjęciu , dostanie kilka boleniowych wobków z pod mojej ręki ,życzę połamania Myślę, że temat dotyczy klenia więc może zamienisz wobki boleniowe na kleniowe:) Co ty na to..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Odrzański klenik 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 piękny Klusior , graty na co strzelił ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Odrzański klenik Takie klenie cieszą , gratki dla łowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 tylko po gratulować ładny kleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) Urwałem się z domu na dwie godzinki i już miałemwracać, kiedy kilkanaście metrów od szczytu główki, w warkoczu spławiła się rybka... Rzut, branie, hol, "sweetfocia" i rybka wraca do wody a ja ucieszony do domu Przynęta - woblerek puszczony z nurtem Odry Edytowane 4 Marca 2014 przez grubyzwierz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 To jest esencja łowienia, aż po zachód słońca Piękny kleń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAN KR Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Piękny klenior , gratuluje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 WP_000217.jpgSuper ryba,gratuluję. Jednak przydała by się jakaś informacja o okolicznościach połowu...Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 No i proszę. Gratulacje Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 panowie a jak tam Wisełka dzieje się coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Tak jeszcze płynie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 WP_000217.jpgKrakowska Wisła ? Pytam bo byłem parę razy w lutym ale nawet skubnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Krakowska Wisła ? Pytam bo byłem parę razy w lutym ale nawet skubnięcia. odpowiem Ci za kolege nie jest to Wisła, tylko rzeczka w centrum Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 PePe. ta co koło błon płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 PePe. ta co koło błon płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Rudawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Fajnie że w Rudawie jeszcze coś pływa z czerwonymi płetwami. Na tej rzeczce uczyłem się kleniowych podchodów i łowiłem tam ładne sztuki, ale to były lata 90-te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Polatałem trochę w okolicach Czernichowa ,zimno, wody rzeczywiście brak , rybek niestety też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 ZAN - zacny kleń W naszych pstrągowych rzekach stan wody jak z późnego lata po wielotygodniowej suszy. A na razie deszczy nie zapowiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) Gratulacje pięknych rybek. Moje pierwsze koty za płoty ... http://www.youtube.com/watch?v=l8Dix5x3seA&feature=youtu.be Edytowane 5 Marca 2014 przez Andan 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Piękna rybka i fajna rzeczka! Graty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi