popper Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) Adrian, czym go "znieczuliłeś"? Serio pytam. Moje ryby nigdy tak pięknie nie pozują Fajna focia Edytowane 6 Marca 2014 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) Adrian, czym go "znieczuliłeś"? Serio pytam. Moje ryby nigdy tak pięknie nie pozują Dzięki .Hehehe, nie Waldek - po prostu na dzień dobry wypiłem z nim "brudzia" Edytowane 6 Marca 2014 przez Andan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesiekfishB Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Piękna rybka! Gratulacje Adrian! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Piękna rybka! Gratulacje Adrian!Dzięki Czesiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robal12 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Piękna rybka i piękne fot, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Gratulacje pięknych rybek. Moje pierwsze koty za płoty ... http://www.youtube.com/watch?v=l8Dix5x3seA&feature=youtu.beDobrze że rybki ruszyły u Cibie Adrian, bo u nas coś nie niemrawe jeszcze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Gratki ''Andan'' ładny kleń .Zimnych kleni ostatki , dzisiejszy 48cm , podobno w przyszłym tygodniu wiosna pełną parą ... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Gratulacje dla tych co połowili!!! Ja mimo zmagań z grypą też postanowiłem się uganiać za kleniami Skuszony na chrabąszcza XXL z jasnozielonym grzbietem! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Gratulacje pięknych rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Gratulacje szalejecie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) Piękne rybki łowicie !!! W Toruniu jeszcze śpią Edytowane 9 Marca 2014 przez wyjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Fakt rybki super skoro w Toruniu śpią to chyba na dniach sprawdzę czy w Bydgoszczy juz się budzą ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Jak się obudzą daj znać to podjadę do sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 No problem w końcu wedle Związku to i tak ja będę łowił na Twojej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) Na wstępie gratuluję wszystkim łowcą pięknych ryb... Dzisiaj postanowiłem wyskoczyć nad rzekę w najbliższej okolicy mojego domu.Mam tam kilka namierzonych ciekawych miejscówek.Szczególnie obiecująco zapowiadał się długi,ale łagodny zakręt z niewielką rynienką pod drugim brzegiem.Wybór okazał się bardzo dobry,ponieważ zaliczyłem kilka brań oraz kilka rybek.Prezentuję klenie które skusiły się na przynęty od bielika (Mrówka) i kubaS 1(Brzanówka). Pierwsza z ryb mierzyła 53cm i zasmakowała w wolno prowadzonej Mrówce,natomiast druga ryba mierzyła 48cm i połknęła (dosłownie) Brzanówkę na wyjściu z zakrętu...Mój dzisiejszy wypad nad wodę był ostatnim przed miesięcznym rozbratem ze spinningiem (praca).. Ostatnim,ale jakże pięknym... Edytowane 10 Marca 2014 przez krystiano1981r 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Dziesiejszy 40 coś tam Pyszczek tak otwarty bo ma wobka w pionie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) Połowiliście! Krystiano, konkretny dzionek widzę miałeś Gratulacje ogromne. Edytowane 9 Marca 2014 przez iwedkuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Na wstępie gratuluję wszystkim łowcą pięknych ryb... Dzisiaj postanowił wyskoczyć nad rzekę w najbliższej okolicy mojego domu.Mam tam kilka namierzonych ciekawych miejscówek.Szczególnie obiecująco zapowiadał się długi,ale łagodny zakręt z niewielką rynienką po drugim brzegiem.Wybór okazał bardzo dobry,ponieważ zaliczyłem kilka brań oraz kilka rybek.Prezentuję klenie które skusiły się na przynęty od bielika (mrówka) i kubaS 1(Brzanówka). Pierwsza z ryb mierzyła 53cm i zasmakowała w wolno prowadzonej mrówce,natomiast druga ryba mierzyła 48cm i połknęła (dosłownie) Brzanówkę na wyjściu z zakrętu...Mój dzisiejszy wypad nad wodę był ostatnim przed miesięcznym rozbratem ze spinningiem (praca).. Ostatnim,ale jakże pięknym... kleń 1.JPG mrówa.JPG 2.JPG Brzanówka.JPGGraty wielkie! czy ten na dole to nie jazior przypadkiem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) Trochę do jaśka podobny ale stawiałbym na klenia. Edytowane 9 Marca 2014 przez iwedkuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Krystian bardzo powazne Klenie.Gratuluje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) Graty wielkie! czy ten na dole to nie jazior przypadkiem ?Łuska typowo kleniowa ,tyle że grubasek (kleń krystiano) Edytowane 9 Marca 2014 przez jacekp29 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Graty wielkie! czy ten na dole to nie jazior przypadkiem ?Dzięki.Ten na dole to kleń na 100% (choć grubasek to fakt ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Widać że jedzą grubo, brzuchy pełne Gratulacje tym co połowili ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Fakt rybki super skoro w Toruniu śpią to chyba na dniach sprawdzę czy w Bydgoszczy juz się budzą ;-)Już od miesiąca biorą,ale nie powierzchniowo i nie tam gdzie wszyscy je łowią.Jest kilka miejsc ,że biorą nawet podczas mrozów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Gratulacje za piękne klenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi