pitt Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 @krystianbardzo grubo, to juz sa rosadne klenie, bardzo ciesze sie, ze ci sie w koncu udalo dobrac do ich lusek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 @krystianbardzo grubo, to juz sa rosadne klenie, bardzo ciesze sie, ze ci sie w koncu udalo dobrac do ich lusek Piotr,Twoje cenne rady przyniosły zamierzony efekt,dzięki wielkie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudziak Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam wszystkich, poza przywitaniem nie maiłem okazji udzielać się na forum, ale wierzę, że w sezonie 2014 będzie inaczej:)Wczorajszy 4 godzinny wypad nad Pilicę. Rybki pomału zaczynają wykazywać aktywność i myślę, że jeszcze kilka dni i będzie co robić!Kleń 47 cm na jaskrawo zielonego 2,5 cm woblera bonito. Muszę przyznać, że warto czytać fora i słuchać bardziej doświadczonych wędkarzy bo woblerki pracują SUPER i mam nadzieję, że przyniosą jeszcze wiele emocji. Teraz czekam na pierwszą 50-tkę na spinning:) :) Pozdr 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Piotr,Twoje cenne rady przyniosły zamierzony efekt,dzięki wielkie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Już od miesiąca biorą,ale nie powierzchniowo i nie tam gdzie wszyscy je łowią.Jest kilka miejsc ,że biorą nawet podczas mrozów.A cokolwiek więcej da radę? Nie żeby gdzie, na co, o której itp. ale cokolwiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Trochę do jaśka podobny ale stawiałbym na klenia. wypukła płetwa odbytowa = klen i tyle z niejasności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 11.03.2014 41cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) bencur piękny na przedwiosniu taka sztuka cieszy czy to z Brnia ? Edytowane 11 Marca 2014 przez donkicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Tajemnica haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Dzisiaj z "naszej" Bystrzycy wyciągnąłem klenia 54 cm (moja życiowka, hip hip, hurra!!!), rybka nadal pływa, ale zdjęcia "brzegowe" są niestety na trawie (suchej, innej na razie nie ma)..... więc ich nie zamieszczam.przynęta: wobler (nzawy nie znam, kupiony na forum)żyłka: 0,16 stroftmiejsce: spod drzewka, ok. 1,5 metra głębokosciczas: mniej wiecej 15.00woda: spokojna 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Gratulację Panowie! Mi dzisiaj udało się skusić takie co nieco na Biegacza ogrodowego 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ładne to ,,co nie co"- GRATY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Witam Dzisiejszy klenik z nizinnej rzeczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 A u nas kiedy, kiedy? Woda w środkowej Odrze na 7st, u nas w rzece ledwo 4, jak żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Parę dni nieprzyzwoitego jak na tą porę roku słonka i ruszyły się kleniki w górach.Sześć rybek pomiędzy 38-45 cm.Bardzo im dzisiaj pasowała "igiełka " 3,5 cm. Brania pewne ,ani jednego pudła . 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Janusz nie rób prania w rzece. Piany narobiłeś Fajna klucha. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Myłem włosy do zdjęcia . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Tak myślałem że to szampon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Jwnusz pięknie połowiłeś. Od kiedy nie ma mnie na FS kontakt się urwał . Na PW wyślij mi ofertę na kleniowe i inne Twoje wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Tak myślałem że to szampon Groch już nie wystarcza, trzeba kupić szampon do nęcenia Janusz, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Dzięki .Myślę że szamponu w naszych rzekach nie brakuje . Najważniejsze to skapać sie wtedy gdy będzie ten dla mężczyzn a nie naprzykład ACZE czy inny super wybielacz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Janusz nie rób prania w rzece. Piany narobiłeś Fajna klucha.Piany to penie narobił Nowy Sącz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Janusz ladny "kleniuch"ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 WitamSobotni klenik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi