iwedkuje Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Płetwa "żyleta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 rzeczywiśie jak na swój wymiar ta płetwa bardzo wysoka Pewnie nieźle nią zamiatał podczas holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilox Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 To chyba klenio-bolek patrząc na tą płetwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Dzisiaj nastawiłem się na grube ryby. Żaba XL, więc i kleń XL: 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Piękne gadzisko! Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 no no no marekn , kleń potęga !!!! Wielkie GRATY !!!! nigdy nie łowiłem kleni tak wcześni , a warto ile mierzył blisko 6 z prozdu chyba ??? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.f Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 A tydzień temu jeszcze nie chciały współpracować Gratulacje. Przyłączam się do pytania - ile miał cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tayson103 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Piękna klucha Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal 1980 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) taka pierwsza rybka na otwarcie mojego sezonu... może i sucha trawa,ale grzecznie pozował ,szybka fota i do wody ......także bez skrajności koledzy..... Edytowane 23 Marca 2014 przez Michal 1980 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Taka pierwsza i jaka ładna gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) Taka pierwsza i jaka ładna gratulacje!!Klenik fajny tylko szkoda że, na suchej trawie średnio komfortowo się czuje :-( Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk Edytowane 22 Marca 2014 przez Sebo0707 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Klenik fajny tylko szkoda że krótko zawita na naszym forum bo rybka na suchej trawie średnio komfortowo się czuje :-( Wysłane z mojego C6903 przy użyciu TapatalkMam nadzieję że z trawki szybko wrócił do wody :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 to lipa zrobić sobie taką fotkę z rybą na trawie obok kija np ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Najlepiej zrobić zdjęcie rybie pod wodą... Musimy sobie kupić sobie akwalungi, kamery podwodne i wszyscy będą zadowoleni. Nie dajmy się zwariować! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Najlepiej zrobić zdjęcie rybie pod wodą... Musimy sobie kupić sobie akwalungi, kamery podwodne i wszyscy będą zadowoleni. Nie dajmy się zwariować!Punkt 5 regulaminu umieszczania zdjęć. Wszystko w temacie ;-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Najlepiej zrobić zdjęcie rybie pod wodą... Musimy sobie kupić sobie akwalungi, kamery podwodne i wszyscy będą zadowoleni. Nie dajmy się zwariować! Jestem tego samego zdnia Rozumiem ryba zakrwawiona, upaprana w błocie czy jakichś innych syfach ale na zdjęciu mamy piękną rybę która moim zdaniem leży w dobrych warunkach do zrobienia fotki. Jak kolega wspomniał "Nie dajmy się zwariować". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 no no no marekn , kleń potęga !!!! Wielkie GRATY !!!! nigdy nie łowiłem kleni tak wcześni , a warto ile mierzył blisko 6 z prozdu chyba ??? pozdroDzięki, nie mierzyłem, tylko przyłożyłem do wędki, sprawdziłem w domu, niestety do sześćdziesiątki troszkę zabrakło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 no ale dużo chyba nie brakło , prze ryba !!! marzy mi się taki na muchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Dwa tygodnie nie byłem na rybach i dzsiaj rano w samochód wiuuuuu i mnie niemadwa klonki kilka skubnięć i na koniec 40 z dużym hakiem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Gratki!!! Ładna rybka :-) Edytowane 23 Marca 2014 przez KLANAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jacku gratulacje, piękny... Co to za kijek ? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Jacku gratulacje, piękny... Co to za kijek ? ;-)dziękujeBatson ist 1142 Edytowane 23 Marca 2014 przez jacekp29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Też dzisiaj latałem troszkę za klenikiem, klenia nie było za to Boleń (około 70) na Iri Lucky 245 3-10 gram, Shimano Aernos 2500 FA, 0,16 żyłeczka zrobił robotę. Kijek pięknie pracował i został ochrzczony od razu taką piękną rybą.. Pozdrawiam Edytowane 9 Stycznia 2015 przez dawidzcm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Gratulację dla tych co połowili !!! Wiosna i..... żaby zaczynają wychodzić a do jednej z nich na Białej Tarnowskiej wyszedł pan kleń taki po 50-tce Kleń wrócił tam gdzie jego miejsce 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tayson103 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Piękne rybkiGratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi